REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları kan verdi, can verdi

AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları kan verdi, can verdi

AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Kızılay’a kan bağışında bulundu. AK Partili kadınlar 55 ünite kan bağışladı, vatandaşlar da destek verdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, “Merkezefendi Kadın Kolları olarak kan verip hayat kurtarmak için geldik. Her damla kan, yarınlar için umuttur” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2018 Perşembe, 14:13

AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları anlamlı bir kampanyaya imza attı. “Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır” düşüncesinden yola çıkan AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınlar, Delikliçınar Kan Merkezi’nde bir araya geldi.

AK Partili kadınların yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasına İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen öncülük etti.

Kan merkezini dolduran AK Partili kadınlar 55 ünite kan bağışladı. Merkezefendi Kadın Kolları üyelerini gören vatandaşlar da kampanyaya destek verdi, bağışlanan kan miktarı daha da arttı.

Kampanya ile ilgili düşüncelerini paylaşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, “Her damla kan yarınlara bir umuttur” diyen Kızılay’a Merkezefendi Kadın Kolları olarak umut olmak istediklerini söyledi.

Öznur Şen, “Bir damla kanın bir insan hayatını kurtaracağını, ufak bir bebeğin hayatı olacağı düşünmek bile insana huzur veriyor. Huzurlu olmaya geldik.Merkezefendi kadın Kolları olarak sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Dokunulmadık el bırakmayacağız.Biz heryerdeyiz. Kızılay Başkanımız Erdal Otçu ve İlçe Başkanımız Ekrem Başer’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı