REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi’de kongre heyecanı

AK Parti Merkezefendi’de kongre heyecanı

AK Parti Merkezefendi Teşkilatı, yeni başkan ve yönetimi belirlemek üzere bugün kongreye gidiyor. Genç tekstilci Ekrem Başer’in tek aday olarak katılacağı kongre EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde bugün saat 14.00’de başlayacak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2018 Cumartesi, 09:54

AK Parti’de bir süredir devam eden ilçe kongrelerinin sonuna yaklaşıldı. Merkezefendi ve Pamukkale dışındaki seçimlerini tamamlayan AK Parti, bu iki ilçenin seçimlerini birkaç kez ertelemişti. Yapılan kamuoyu araştırmaları ve mülakatların ardından iki ilçenin de başkan adayları belirlenmişti.

TEK ADAY EKREM BAŞER
Yoğun bir sürecin ardından AK Parti Merkezefendi’de il başkanlığına genç tekstilci Ekrem Başer aday gösterildi. Partide genel temayül üzerine seçimler tek aday ile yapılıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı Merkezefendi İlçe Kongresi saat 14.00’de başlayacak ve EGS Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

GENÇ VE BAŞARILI BİR TEKSTİLCİ
Denizli’nin köklü ailelerinde Başer ailesinin bir ferdi olan Ekrem Başer, hayırsever ve saygın bir ailenin mensubu. Seyfi Başer’in oğlu olan genç aday İngilizce işletme bölümü mezunu. Ailesinin kurduğu Yadeks adlı tekstil firmasının yöneticileri arasında yer alan Başer’in Ak Parti’deki siyasi kariyeri gençlik kollarında başladı. Bir süre gençlik kollarında görev alan Ekrem Başer, il eski başkanlarından Avni Örki’nin yedek yönetim kurulu üyeleri arasında yer almıştı. Son dönemde Merkezefendi İlçe yönetiminde görev alan Başer, Yücel Güngör’ün başkanlığında önemli çalışmaların altına imza atmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı