REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi’de sandık esaslı eğitimler tamamlandı

AK Parti Merkezefendi’de sandık esaslı eğitimler tamamlandı

AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer, sandık esaslı teşkilat içi eğitimleri tamamladı. Mahalle başkanları ve yönetimleriyle evlerinde bir araya gelen Başer, yaklaşan yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2018 Cuma, 12:25

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından 27 Ocak’ta başlattıkları teşkilat içi eğitimlerin tamamlandığını söyledi. Merkezefendi’nin tüm mahalle başkanlarıyla evlerinde bir araya geldiklerini ifade eden İlçe Başkanı Ekrem Başer, sandık esaslı bir çalışma yürüttüklerini kaydetti.

Eğitimlere ve ziyaretlere ilişkin bilgiler veren Başer, “Merkezefendi teşkilatları olarak 27 Ocak gününden itibaren yarın seçim varmışçasına çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. AK Parti olarak her zaman seçimlere hazırız” dedi.

24 Haziran seçimlerini yaptıklarını, akşam sevinci yaşadıklarını dile getiren Başer, “25 Haziran’da yine seçim çalışmalarına başladık. Bu seçimin sadece Türkiye için değil, Dünya mazlumları için de yapıldı. Bu seçimler Türkiye’nin varoluş, yokoluş seçimiydi. Türkiye kuşatma altına alınmak istendi. Türkiye’nin de gerek küresel güçleri ve içerdeki uzantılarına bir cevap, bir mesaj vermek adına yapılan bir seçimdi” diye konuştu.

Merkezefendi teşkilatının seçimlere her zaman hazır olduğunu hatırlatan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Başer, “Önümüzde yeni bir seçim var. Mart ayında yapılacak yerel seçimler, hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok önemli. Dün, birlikte çok güzel işler başardık. Ancak dün dünde kaldı, bugün yepyeni bir hedef var önümüzde. Bu hedefe ulaşmamız için daha çok çalışmalıyız. Merkezefendi teşkilatı olarak önümüzdeki seçimlere şimdiden kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımızla hazırız. Merkezefendi İlçe Başkanlığı olarak Merkezefendi sınırlarımızda bulunan 50 mahalle başkanı ve yönetimleri ile sandık esaslı çalışma sistemi, teşkilat içi eğitim toplantısı gerçekleştirdik. Şimdi de mahalle başkanlarımız ve yönetimleri olarak sokak sokak, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla konuşmaya, en önemlisi onları dinlemeye devam ediyoruz. Mahallelerini, caddelerini, semtlerini de onlar sayesinde anlamak sorunlarına çözüm üretmek daha da mümkün hale geliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı