REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi’den Ankara çıkarması

AK Parti Merkezefendi’den Ankara çıkarması

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 50 mahalle başkanı ile Ankara’ya çıkarma yaptı. Ankara’da Merkezefendi rüzgarı estiren heyet için milletvekilleri tarafından istişare ve kaynaşma toplantısı düzenlendi. Merkezefendi İlçe Başkanı Başer, “Yerel seçimlerde oyumuzu katlayacak, bir zafere daha imza atacağız. Buna inancımız tamdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2018 Salı, 16:10

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, teşkilatı ve 50 mahalle başkanı ile birlikte Ankara’ya çıkarma yaparak bir ilke imza attı.

AK Parti Grup toplantısına katılan Başkan Başer ve beraberindeki kalabalık heyet, burada “Seçimlere hazırız” mesajı verdi. Coşkularıyla dikkat çeken heyet Ankara’da Merkezefendi rüzgarı estirdi, grup toplantısına damga vurdu.

Çeşitli ziyaret ve temaslar gerçekleştiren Merkezefendi heyeti, Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök’ün katılımıyla gerçekleştirilen zirve niteliğindeki istişare toplantısına katıldı.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Bizler AK Parti ailesi olarak sandık görevlisinden mahalle başkanına bu davaya inandık. Her zamankinden daha fazla çalışıyoruz. Özellikle yerel seçimlerde başarımızı katlamamız gerekiyor. Biz buna inanıyoruz. Yerel seçimlerde bir büyük zafere daha imza atacağız. Ankara’da teşkilâtımızla kaynaşmak ve tanışmak için buradayız” diye konuştu.

Toplantının sonunda ziyaretin anısına milletvekillerine “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” tablosu hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı