REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi’den mahalle buluşmaları

AK Parti Merkezefendi’den mahalle buluşmaları

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve ekibi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kısa süre içinde 28 mahallede sandık esaslı çalışma gerçekleştiren Başer ve ekibi, mahalle başkan ve yöneticilerine teşkilat içi eğitimler veriyor. Başer, “Yüreğiyle, enerjisi ve azmiyle çalışan mahalle başkanlarımız var oldukça milletimizin gönlünde yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2018 Cumartesi, 17:46

Erken genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden başarıyla çıkan AK Parti, yerel seçim odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Merkezefendi Teşkilatı da etkin çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Başkanı Ekrem Başer ve ilçe teşkilatı yöneticileri başlattıkları mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Her gün en az 3 mahallede partililer ile bir araya gelen Başer ve ekibi, şu ana kadar 28 mahalle ziyaretlerini tamamladı.

SANDIK ÖNCELİKLİ ÇALIŞMA
Seçim bölgelerinde sandık görevlilerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Ekrem Başer, “Mahallelerimiz ve mahalle yöneticilerimiz bizim vazgeçilmezimiz. Bu nedenle de yerel seçimlere yönelik hazırlıklarımızın temelini bu teşkilatlar oluşturuyor. Şu ana kadar 28 mahallede, mahalle başkanı ve yöneticileriyle bir araya geldik. Buluşmalarımızda sandık esaslı çalışma sistemi üzerine teşkilat içi eğitim seminerleri gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek” dedi.

VATANDAŞLARLA DA BULUŞUYOR
Mahalle ziyaretlerini yalnızca mahalle başkan ve yöneticileri ile sınırlı tutmayan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, vatandaşlarla da bir araya gelip, sohbet ediyor.

AK Partili yöneticiler olarak vatandaşları seçimden seçime hatırlayan bir yapıya sahip olmadıklarını anlatan Başer, “Mümkün olan her fırsatta halkımıza gidiyor, sohbet ediyor, varsa sorunları, dertleri onları dinliyoruz. Yaşanan sorunların çözümüne yönelik de var gücümüzle çözüm üretmeye çalışıyoruz. Merkezefendi olarak biz büyük bir aileyiz ve bu güzel ailenin her ferdine ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Başer, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı