REKLAMI GEÇ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Ak Parti, 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimde yarışacak milletvekili adaylarını basına ve partililere tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2015 Cumartesi, 18:19

Milletvekili adayları tanıtım toplantısı AK Parti İl Binası’nda gerçekleştirildi. Aday tanıtım toplantısına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte diğer adaylar Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Muhammed Bekir Ege katıldı.

ZEYBEKCİ: SORUMLU BİZİZ
Aday tanıtım toplantısında konuşan Bakan Zeybekci, 7 Haziran’da seçimi biraz buruk tamamladıklarını belirterek, “25. dönemin sorumlusu tamamen biziz. Sorumlusu başkası değildir. Vatandaş bizi anlamadı diye asla demeyeceğiz. Biz anlatamadık. Biz, hayallerimizi,ufkumuzu davamızı, Denizli sevdamızı demek ki iyi anlatamadık. Girmedik kapı demiyorum, girmedik gönül bırakmayacağız. Kapı çalmak kolay. Önemli olan gönüllere girebilmek. Bazı gönüller bize kapalı olabilir. Onlara da dua edeceğiz, gönüllerine gireceğiz” dedi.

“DENİZLİ ,TÜRK KENTİ OLDUĞU KADAR KÜRT KENTİDİR”
Ayrışmak değil; Türk, Kürt, Alevi, sünni toplumun her kesimlerinin kucaklaşması gerektiğini de ifade eden Zeybekci, “Denizli ,Türk kenti olduğu kadar Kürt kentidir. Denizli, Alevilerin de, sünnilerin de şehridir. Biz kardeşiz. Bu şeytanlara, bu bölücülere, hainlere, PKK’ya, PKK ile aynı hale gelmiş olan partiye aman vermeyelim. Onlara siyasi parti demek CHP, AK Parti ve MHP’ye haksızlık olur. Bunlara verilecek en güzel cevap ve köklerini kurutacak en büyük ilacımız birlik beraberlik ve kardeşliğimizdir. Bir ve beraber olalım. Alevi-sünni, Türk-Kürt el ele olalım. Birlik ve beraberliğimizi sarsmayalım. Geldikleri gibi gedecekler. Bu şehirde onlara böyle bir imkan verilmeyecek. Onlara oy verenlerin niyetleri samimiydi ama onlara boyatılıp pazarlananların niyeti bozuktu” diye konuştu.

denizli-ak-parti-milletvekili-adaylarini-tanitti-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı