REKLAMI GEÇ

Partililer AK Parti binasını bastı

Partililer AK  Parti binasını bastı

Denizli Çal İlçesi’nde 2 dönemdir belediye başkanlığını yürüten Hasan Gündüz’ün yeniden aday gösterilmemesine tepki gösteren 200’ün üzerindeki partili, AK Parti İl Binası önünde basın açıklaması yaptı. ‘Başkanımızı istiyoruz” sloganları atan kalabalık, daha sonra İl Başkanı Avni Örki’ye 2 bin 500 imza dilekçesi verdi.

/ DENİZLİHABER / 22 Ocak 2014 Çarşamba, 19:59

 

Çal ayaklandı.  2004, 2009 yıllarında AK Parti’den belediye başkanı seçilen Hasan Gündüz’ün yeniden aday gösterilmemesine tepki gösteren partililer 8 minibüs ile Denizli’ye gelerek AK Parti binası önünde basın açıklaması yaptı.

2 BİN 500 İMZA
yalnızca ilçe merkezinde değil köy ve beldelerde de Hasan Gündüz’ün aday gösterilmemesine tepkiler olduğunu belirten partililer, şimdilik 2 bin 500 imza topladıklarını ancak kampanyanın devam ettiğini belirttiler.

Yalnızca AK Partililerin değil, CHP ve DP’li seçmenlerinde tepki gösterdiğini belirten partililer, imzaların en az 5 bine ulaşacağını belirtirken, “Eğer başkanımız yeniden aday gösterilmez ise istifa edeceğiz.  Parti Gençlik Kolları ve Kadın kolları burada, isteğimiz olmaz ise partiden istifa edeceğiz. Çal’da bir başkasının aday göstererek AK Parti kendi ayağını kendisi kesmiştir” diyerek tepkilerini dile getirdi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR
Kalabalık arasında yer alan partili kadınlar Hasan Gündüz’ün aday gösterilmemesi ile ilgili tepkilerini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadılar. Partili kadınlar,“Biz başkanımızı yeniden aday görmek istiyoruz. Başka bir aday istemiyoruz” derken,  aday gösterilmeyen mevcut Belediye Başkanı Hasan Gündüz ise bunun bir halk ayaklanması olduğunu kendisiyle ilgisinin bulunmadığını  açıklamasını yaptı.

Yorumlar

dostbilir   -  Bağlantı 23 Ocak 2014, 14:21

köpekler istedi diye atlar ölmez dediler ama safkan bir atı çakallara yem ettiler köpekler evcildir ama çakallar asla demiri demire vurdular biri soğuk biri sıcaktı insanı insana vurdular biri aç biri toktu ve insanlara kıydılar

İsabetli Karar   -  Bağlantı 23 Ocak 2014, 11:49

siyasi yöneticileri bile iki dönemdir ilerleme görseler, aday gösterirlerdi…. boşa kürek çekiyorlar… başkan belli!!

KADİR   -  Bağlantı 23 Ocak 2014, 11:40

hasan gürbüzü istemeyen ve parti merkezine şikayet eden zaten çalın yerlileri.süller belediye başkanının yaptıkları tüm civar halkı tarafından takdir görüyor.adam sülleri yaşanır bir hale getirdi.çal için en hayırlı tercih oldu bence.şimdi fitne zamanı değil birleşme zamanıdır.

tolgahan turgut   -  Bağlantı 22 Ocak 2014, 23:50

Şimdiki başkanın karısı Gündüz ecyanesinin sahibi, Başkana koltuk tatlı geld, ve eczaneden direktif aldılar,zaten başarısız bir başkandı tekrar aday olması Cal ilim,z iç,n yazık olur

ali gurbuz   -  Bağlantı 22 Ocak 2014, 20:49

Cal ilcesi yalniz ilce merkezinden ibaret degil. Suller kasabasi calin nufusundan fazla. Hizmet icin osman saruhan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı