REKLAMI GEÇ

Ak Parti yönetiminde kimler olacak?

Ak Parti yönetiminde kimler olacak?

Ak Parti’de kongre alarmı. Dün gece herkes partiden çıkarıldı, Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve İl Başkan adayı Tin yönetim kurulu listesini oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2015 Cumartesi, 11:44

Ak Parti Denizli Teşkilatı’nda kongre için geri sayım başladı. Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı il kongresine Şahin Tin’in tek adaylığında gidiliyor. Ak Parti tabanı il başkanının yönetim kurulu listesinde kimlerin yer alacağını merak ediyor.

50 KİŞİLİK YÖNETİM OLUŞACAK
Partide Şahin Tin’in başkanlığında oluşturulacak yönetim kurulunda 50 kişi görev alacak. İl Başkan adayı Şahin Tin’in ekipte önceki döneminde birlikte çalıştığı isimlere de görev vermek istediği kaydediliyor. Dokuzkavaklar’daki Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kongrede 750 delege oy kullanacak.

PARTİYE DIŞ DÜNYAYA KAPATTILAR
İl kongresi öncesinde Cuma gecesi ilginç bir gelişme yaşandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İil başkan adayı Şahin Tin ve bazı milletvekillerinin parti binasında buluştukları öğrenildi. Bu sırada parti içindeki görevlilerin tamamı evlerine gönderildi. Bu çok gizli toplantıda yönetim kurulu listelerinin oluşturulduğu bu nedenle partide çaycının bile bırakılmadığı belirtiliyor.

ÇOK GİZLİ TOPLANTIDAN NOTLAR
Ak Parti’de yönetim kurulu listesini belirleme çalışmaları titiz bir incelemeye sahne oluyor. İl başkan adayı Tin yeni ekibinde yer alması için bazı isimler üzerinde ısrar ederken Bakan Nihat Zeybekci’nin bazı isimleri sildiği kaydedildi. Sabaha kadar süren liste belirleme uğraşında büyük bir mesafe katedildi. Üçlü bugün son kez yapılan listenin üzerinden geçecek.

KİMLER VAR?
Tin’in yeni yönetimi tüm partililerden saklanıyor. Kongre günü büyük bir sürprizle açıklanması istenilen listede Yusuf İzzet Ayhan, Osman Yüceliş, Uğur Erdoğan, Zafer Ersin Topoğlu, Taner Atilla, Mahir Altuğ, İbrahim Uzunoğlu ve Haluk Değirmenci gibi isimlerin yer aldığı konuşuluyor. Parti kulislerinde Bakan Zeybekci’nin 10 genç ismi de yönetime aldığı görüşünde.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 31 Ocak 2015, 12:27

Bunun adınada DEMOKRASİ diyorlar ve utanmıyorlar. Demokrasi dediğini tahammüldür, çok sesliliktir. Bunlarınki CEP kavgası…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı