REKLAMI GEÇ

AK Parti’de 18 Kasım’da e-temayül yapılacak

AK Parti’de 18 Kasım’da e-temayül yapılacak

AK Parti’de yerel seçim takvimi işlemeye başladı. Genel Merkez, Denizli de dahil olmak üzerde teşkilatlarda farklı bir yöntem uygulayacak ve bu kez e-temayül yapacak. Denizlili AK Partililer, kimi belediye başkan adayı görmek istediklerini 18 Kasım’da elektronik ortamda bildirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2018 Salı, 13:11

AK Parti yaklaşan yerel seçimler öncesinde takvimi işletmeye başladı. Aday adaylığı başvurularının alınmaya başlandığı partide aday belirlemede kullanılan yöntemlerden biri olan temayül için de geri sayım başladı.

E-TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILACAK
AK Parti’den yapılan açıklamaya göre adaylar genel merkez yoklamasıyla belirlenecek, ancak temayül yoklamasıyla da partililerin eğilimleri alınacak. Temayül yoklaması bu kez geçtiğimiz yılların aksine sandık kurularak değil, elektronik ortamda gerçekleştirilecek. AK Parti, bugüne kadar uygulanmamış bir yöntem olan e-temayül sistemini devreye sokacak.

TEMAYÜL 18 KASIM’DA
Denizlili AK Partililer 18 Kasım Pazar günü temayül yoklamasına katılacak. Yoklama için oluşturulan sistem 10.00-16.00 saatleri arasında açık olacak ve partililer kimi aday göstermek istediklerini ortaya koyacak.

E-temayülde hem mevcut belediye başkanları değerlendirilecek, hem de partililere “alternatif olarak kimi görmek istersiniz?” sorusu yöneltilecek. AK Parti’de adayların Şubat ayının ortalarına doğru netleşmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı