REKLAMI GEÇ

AK Parti’de 31 bin kişiyle seçim teyakkuzu

AK Parti’de 31 bin kişiyle seçim teyakkuzu

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, 7 Haziran’da Denizli’de istedikleri sonucu almaya yönelik plan ve program yaptıklarını, 31 bin teşkilat mensubuyla teyakkuzda olacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 12:47

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, başkan yardımcıları Halil Pekdemir, Uğur Erdoğan, Birtan Şahan, Mustafa Küçüker, Yusuf İzzet Ayhan, Zafer Ersin Topoğlu, Mustafa Gürbüz, İl Kadın Kolu Başkanı Aynur Akdemir ve İl Gençlik Kolu Başkanı İsmail Eyüboğlu ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Seçime yönelik çalışmalara genel merkezin belirlediği çerçevede kendi tecrübelerini de katarak başladıklarını belirten Tin, 7 Haziran hazırlıklarının plan ve programını yaptıklarını, AK Parti’nin Denizli’de 120 bin üyesiyle büyük bir aile olduğunu, hedeflerinin yıl sonunda 200 bin üyeye ulaşmak olduğunu belirtti.

2 BAKAN GELİYOR
“Denizli’de 31 bin aktif parti teşkilatıyla ‘sandığa sahip çıkıyoruz’ çalışmasını 7 Mart’ta yüzde 98 gibi yüksek bir katılımla gerçekleştirdik. Bu çalışmayla teyakkuza geçtik. Neler yapıldı gözden geçirdik” diyen Tin, şöyle devam etti:

“Milletvekili adaylarını belirleme süreci devam ediyor. İlk temayül yapıldı. İkinci temayül 16, ikinci temayül 23 Mart’ta yapılacak. Ayrıca anket çalışması yapılıyor, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle görüşülüyor, sanayicilerle istişareler yapılıyor. 14 Mart’ta da mahalle birimlerinin katılacağı bir toplantı yapacağız. Bu toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katılacak.”

“KAVGA İSTEMİYORUZ”
Sakin ve huzurlu bir seçim süreci dileyen Tin, “Kimseyle kavga etmek istemiyoruz. Kavgayla bu ülkenin bir adım ileriye gitmediği görüldü. Kavgadan bir şey çıkmayacağını partimize gönül verenler anladı. Bunu diğer siyasi parti mensuplarının da anlamasını istiyoruz. 7 Haziran seçimiyle yeni bir tarih yazılması… Bizim hedefimiz bu. Yeni süreç sadece AK Parti’nin süreci değil, hepimizin süreci ve Türkiye’nin davası. Yeni bir anayasa için 367’yi geçmemiz gerekiyor. Bizim hedefimiz 400 milletvekili” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı