REKLAMI GEÇ

AK Parti’de değerlendirme buluşması

AK Parti’de değerlendirme buluşması

AK Parti Kadın Kolları değerlendirme toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Geçmiş seçimlerin değerlendirildiği toplantıda, yerel seçimlere ilişkin yol haritası çizildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2018 Salı, 16:35

Pamukkale’de düzenlenen AK Parti Denizli İl Kadın Kolları değerlendirme toplantısına Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, AK Parti Denizli ilçe kadın kolları yönetimi ve üyeleri katıldı.

Uzman Psikolojik Danışman Naz Yıldırım’ın “İletişim Teknikleri” eğitimi ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

AK Parti’nin kadın üye ve yönetici sayısı açısından Dünya’nın en büyük siyasi kadın topluluğu olduğunu vurgulayan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, “AK Parti siyasetinin ülkemize ve milletimize kazandırmış olduğu yenilikler içerisinde en önemlilerinden biri de kadınlarımızın aktif siyasette daha çok yer almasıdır. Kadınlarımız siyasette olduğu sürece siyasetinin daha başarılı ve naif bir siyaset olacağına inanıyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardında basına kapalı istişare toplantısı yapıldı.

Önceki seçim dönemlerinin değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda yaklaşan yerel seçimlere ilişkin yol haritası çizildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı