REKLAMI GEÇ

AK Parti’de il yönetimi için mülakat yapıldı

AK Parti’de il yönetimi için mülakat yapıldı

Ak Parti’de 7 Nisan’da yapılacak il kongresi öncesi yönetim kurulu üyesi adayları için mülakat yapıldı. Genel merkezin müdahil olduğu mülakatta 100’a yakın aday ile yüz yüze kısa görüşmeler yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2018 Perşembe, 11:34

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Teşkilatı 7 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile il kongresini gerçekleştirecek. İl Başkanı Necip Filiz’in büyük olasılıkla görevine devam etmesinin beklendiği kongre öncesinde il yönetiminde hangi isimlerin görev alacağı teşkilat içinde merak edilen konuların başında geliyor.

Daha önce il yönetimini belirlemede başkan adayına karışmayan genel merkez bu kez duruma müdahil oldu.

Ak Parti Bölge Sorumlusu Konya Milletvekili Ömer Ünal ile Denizli Koordinatörü Manisa Milletvekili Murat Baybatur geçtiğimiz gün Denizli’ye gelerek çalışma yürüttü.

Kentte teşkilatın önemli isimleri ile görüşme yapan ikili daha sonra yönetim kurulu üyesi olmak için müracaat eden isimlerle bir araya geldi.

Ak Parti’deki mülakatta 100’e yakın adayla yüz yüze görüşüldü. Görüşmelerde adaylara uzun süreler ayrılmadı ve mülakatlar 5 dakika ile sınırlı tutuldu. Adaylık başvurusu yapan isimlerin bir kısmı ile ise hiç görüşülmediği ve mülakata davet edilmediği öğrenildi.

Denizli’de mülakatın gerçekleştiğini ise Denizli Koordinatörü Murat Baybatur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kentte yürütülen bu çalışmaya ilişkin Denizli teşkilatından herhangi bir isim ise bu mülakatın gerçekleştiğine dair paylaşımda bulunmadı.

7 Nisan’daki il kongresinde genel merkez onayı almayan hiç kimsenin yönetim kurulunda görev alamayacağı konuşuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı