REKLAMI GEÇ

AK Parti’de erken kutlama

AK Parti’de erken kutlama

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü karanfil dağıtarak kutladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 13:16

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü erken kutladı. Denizli AK Parti il binasında, kadın üyeler ile bir araya gelen Akdemir, “Türkiye sağlam temeller üzerinde yükselen güçlü bir tarihi uhdesinde barındırmaktadır. Tarih kadınların başarısıyla bizi her zaman gururlandıran bir tabloya sahiptir” dedi.

Kadınların nice sevgiyi ve cesareti kucaklayan bir gönül dünyasının sahipleri olduğunu söyleyen Aydemir, “Onlar bazen eş, bazen anne, bazen iş kadını, bazen yönetici ve hatta bazen evlerin sıcacık hanımlarıdır. AK Parti olarak 2001 yılından bugüne her şart ve ortamda kadınlara pozitif ayrımcılık hakkı tanıyan bir anlayışla kararlı adımlar attık. Hiçbir zaman kadınlarımızın öz haklarının yok sayılmasına müsaade etmedik. Kadınlarımız için atılması gereken her adımı gerek yasal manada gerekse idari anlamda kararlarını alınmasını sağladık. Daha aydınlık, özgür ve demokratik günlerin ışığıyla aydınlanan yarınlara kadınların koruma görevini onlar sizlere emanettir, sözleriyle kadınların kutsiyeti ifade etmiştir” diye konuştu.

Konuşmanın ardından AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir kadın üyelere karanfil dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı