REKLAMI GEÇ

AK Parti’de “Kim başkan olsun?” temayülü

AK Parti’de “Kim başkan olsun?” temayülü

AK Parti’de bu hafta sonu temayül yoklaması yapılacak. Amaç, bütün ilçelerde tek adayla kongreleri gerçekleştirmek. Bunun için Merkezefendi, Pamukkale, Çardak, Bozkurt ve Honaz’da il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine, belediye başkanlarına, meclis üyelerine, kadın ve gençlik kolları başkanlarına, “Kim başkan olsun?” diye sorulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2014 Cuma, 15:23

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde hafta sonu temayül heyecanı yaşanacak. İlçe kongreleri öncesinde gerçekleşecek temayül yoklamasında, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulları, ilçe belediye başkanları, ilçe belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri oy kullanacak.

Temayül yoklamaları 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 20:00’de Merkezefendi, Pamukkale, Çardak, Bozkurt ve Honaz ilçeleri ve Ak Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

TABANA SORULACAK
AK Parti’nin kongrelerde tek aday prensibi gereği, ilçe başkanlıklarına aday olacak ve sonrasında teşkilatın başına geçecek isim yapılacak temayül yoklamasından çıkacak sonuca göre belirlenecek. AK Parti İl Başkanı Avni Örki, temayül yoklamalarının Koordinatör Milletvekili Selçuk Özdağ’ın denetiminde yapılacağını belirterek, “Görüşü sorulacak partililerimize form dağıtılacak. Bu formlarda mevcut ilçe başkanlarının performanslarını ölçmeye yönelik sorular olacak. Ayrıca, ilçe başkanı olarak kimi görmek istediklerini tespit etmek için de isimler önermeleri istenecek. BU arada Koordinatör Milletvekilimiz, birebir görüşmeler de gerçekleştirecek. En doğru isimlerin belirlenmesi adına temayül yoklaması parametrelerden sadece biri. Temayül tek kıstas olmayacak. Halen toplumun her kesiminin kanaatleri alınıyor, alınmaya da devam edecek” dedi.

Yorumlar

çook ileri demokrasi   -  Bağlantı 17 Ekim 2014, 22:16

demekki ilerininilerisi yani çook ileri demokrasi dedikleri bu olsa gerek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı