REKLAMI GEÇ

AK Parti’den Alevi Kültür’e ziyaret

AK Parti’den Alevi Kültür’e ziyaret

AK Parti kadın, gençlik ve halkla ilişkiler başkanları, Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma Haftası nedeniyle Denizli Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret etti. İl Başkanı Necip Filiz de hafta nedeniyle mesaj yayınladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2016 Perşembe, 17:07

AK Parti kadın ve gençlik kolları ile halkla ilişkiler başkanları, Hacı Bektaş-ı Veli’ yi Anma Haftası nedeniyle, Denizli Alevi Kültür Derneği Başkanı Erkan Aras ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette taraflar bir süre sohbet etti.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de hafta nedeniyle mesaj yayınladı. Filiz mesajında, “Hacı Bektaş Veli’nin belirttiği gibi ‘bir olmayı, iri olmayı, diri olmayı’ kendine şiar edinen milletimizin inanıyorum ki son günlerde yakaladığı bu milli mutabakat ve kardeşlik iklimi güçlenerek devam edecek, ülkemiz ve milletimiz dünyada hakkı olan müstesna yeri alacaktır. Köklü bir tarihe, sağlam bir kültüre, zengin medeniyet değerlerine sahip güçlü bir ülke olan ülkemiz; Hacı Bektaş Veli, Yunus Emre, Mevlana gibi gönül erlerinin ilmiyle, irfanıyla, hikmetiyle mayalanmış bu topraklar da birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ilelebet var olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı