REKLAMI GEÇ

Ak Parti’den bakanlı, vekilli teşekkür turları

Ak Parti’den bakanlı, vekilli teşekkür turları

Denizli’de 1 Kasım’da oyunu artırarak birinci parti olan ve 4 milletvekilliği kazanan AK Parti İl Teşkilatı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve milletvekilleriyle birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlara teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2015 Pazar, 16:54

Genel seçim sonrası ilçelere düzenlenen teşekkür gezilerine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Milletvekilleri Dr. Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekili adayları Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Muhammet Bekir Ege ile birlikte tüm teşkilat katıldı.

akp_ilcelere_tesekkur_ziyaretleri-ic

AK Parti İlk teşekkür ziyareti Çardak’a gerçekleştirdi. Ardından, Bozkurt, Honaz, Sarayköy ve Babadağ, Çameli, Acıpayam, Serinhisar, Beyağaç, Kale, Tavas, Buldan, Güney, Bekilli, Çal, Baklan ve Çivril’i ziyaret eden AK Partililerin zafer turu 3 gün devam etti.

nihat_zeybekci-ic

“DENİZLİ SİYASETTE LİDER KENT”
Ziyaretlerde geçmişten bugüne Türkiye’yi anlatan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yatırımların hız kesmeden devam edeceğini, Denizli’nin Türkiye’de; Türkiye’nin de dünyada adından söz ettirmeye devam edeceğini söyledi. Zeybekci, “Denizli siyasette lider kent olacak dedik, oldu. Ankara’da birinci masada Denizli’de temsil ediliyorsa bu benim değil, sizlerin başarısıdır. Sizler bizim arkamızda durmasaydınız biz bu noktaya gelemezdik. Belediye başkanlığım döneminde de arkamızda durdunuz, Denizli’de önemli hizmetlere imza attık. 1 Kasım seçimlerinde de sizlerin destek ve güvenin arkamızda hissettik. Kazanılan zaferde sizlerin emeği çok büyüktür” dedi.

“KANDIRANLARDAN OLMADIK”
“Allah bizleri her zaman böyle güzellikler için bir araya getirsin, düğün için dernek için bir araya getirsin. Ben, sizlere bu millet adına gelecek nesiller adına teşekkür ediyorum” diye Zeybekci, şöyle devam etti:
“Memleketimizin ve çocuklarımızın geleceği için aklınızın doğru dediğini yapın dedik, şunun bunun dediğini değil. Biz buraya sizlere teşekkür etmeye Allah sizlerden razı olsun demeye geldik. Biz, sizi hiç kandıranlardan olmadık. Sizlere hiç yalan söylemedik. Amacımız neydi? Denizli siyasetin lider şehirlerinden olsun biri olsun artık dedik ve hamdolsun sizlerin destekleriyle oldu.” Milletin 1 Kasım’da yeni bir destan yazdığını ifade eden Bakan Zeybekci, “Milletimiz ülkemizin önündeki bütün yolları açtı ve AK Parti’yi tek başına iktidara taşıdı. Bunun temel sebebi milletimizin AK Parti’ye güvenmesi ve geleceğin ve aydınlık yarınların tek güçlü hizmetkarının AK Parti olduğunu açıkça ortaya koydu. Seçimlerden önce verdiğimiz hiç bir söz asla yerde kalmayacak. Her verdiğimiz sözü harfi harfine yerine getireceğiz.”

necip_filiz-ic

FİLİZ: İNANCIN ZAFERİ
1 Kasım seçimlerinde elde edilen başarının teşkilatlarla koordineli bir şekilde çalışmanın sonucu olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de, “Ortada bir başarı varsa bu başarı bizlerin değil, zaferin gerçek sahibi sizlersiniz. Sizler de en az bizler kadar gece-gündüz dur durak bilmeden çalıştınız. 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreç kolay geçmedi. O günler geride kaldı. Ülkemiz tekrar tek başına hükümet ile yine şahlanacak” dedi.

sema_ramazanoglu-ic

RAMAZANOĞLU: BİZLERE GÜVENDİNİZ
AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu da, 1 Kasım seçimlerinde kadroları yenilediklerini, söylemleri, seçim vaatleri ve reformları yenilediklerini, milletin de kendilerine güvenerek görevi yeniden AK Parti’ye emanet ettiğini söyledi.

sahin_tin-ic

TİN: HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA OLDUNUZ
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, milletin AK Parti’nin, AK Parti’nin de milletin yanında olduğunu, Türkiye’nin gelecek davasını bilen Türk milletinin 1 kKasım’da görevi yeniden AK Parti kadrolarına tevdi ettiğini belirtti.

osmanr_zolan-ic

ZOLAN’DAN DESTEĞE TEŞEKKÜR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, Türkiye’nin ve Denizli’nin daha ileriye gitmesi noktasında verilen desteğe teşekkür ederek, “Ankara’ya gidecek olan başta Sayın Bakanımız olmak üzere, tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum. İnşallah orada Denizlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı