REKLAMI GEÇ

AK Parti’den MÜSİAD’a ziyaret

AK Parti’den MÜSİAD’a ziyaret

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetimi, MUSİAD’ı ziyaret etti. Ziyarette Denizli ve ülke ekonomisi ele alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 13:06

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri, Müstakil İş Adamları Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “MÜSİAD gibi şehrimizin önde gelen iş adamlarını bünyesinde bulunduran bir derneğimizin olması ve bu kadar güçlü bir yapılanmayla Denizli’ye hizmet etmeleri Denizlimizin kalkınması adına son derece önemlidir. Bizler de AK Parti Merkezefendi Teşkilatı olarak her zaman şehrimize ve ilçemize yapılacak katkılara destek vermeye devam edeceğiz. MÜSİAD’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, nazik misafirperverliklerinden dolayı İsmail Biltekin başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe teşkilatına gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle teşekkür ediyoruz. Şehrimiz için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Göreve yeni seçilen Ekrem Başer kardeşimize ve teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı