REKLAMI GEÇ

AK Partili başkanlar Denizli’de buluştu

AK Partili başkanlar Denizli’de buluştu

AK Parti Yerel yönetimler toplantısı Denizli’nin ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,”Belediyecilik denildiğinde akla AK Parti gelir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2015 Cumartesi, 17:05

Karahayıt’taki Colossae Otel’de düzenlenen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katıldığı AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nın açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Fransa’da yapılan terör saldırısını kınadı.

Bakan Zeybekci, “Brüksel’de dün görüşmeler yaptık. Teröre karşı yapabileceğimiz en güçlü şey dayanışma birlik ve beraberliktir. Terör dünyada şekil değiştirdi. Terör, silah kaçakçılığı, eroin kaçakçılığı, insan ticareti dahil olmak üzere dünyanın en büyük ticari organizasyonları elinde tutar hale geldi. Tüm dünya terörün karşısında olmalıdır. Terör neredeyse, hepsine aynı mesafede durmak gerekiyor. Terörün dini, milliyeti yoktur. İnsanlığın tüm kutsal değerlerine karşı insanlık tarihinin en iğrenç organizasyonudur. Tüm terör saldırılarını şiddetle, nefretle kınıyorum. Sultanahmet’teki yaşanan o elim olay sırasında, o olayı gerçekleştirenin psikolojik haline baktığımız zaman, onu oraya gönderen maşaların arkasında kim olduğuna baktığımızda, birlik ve beraberliğimizi bozmamamız gerektiğini bir kez daha gördük” dedi.

“İZMİR’İ BİZ YÖNETELİM DİYORUZ BIRAKMIYORLAR”
Bakan Zeybekci, konuşmasında AK Parti belediyeciliğine de değindi. Belediyecilik dendiği zaman burunlarının sızladığını, sadece hizmet etmeyi düşündüklerini belirten Zeybekci, “Millete o an hizmet etmek, arkasından dua almak önemlidir. 2004’te Denizli’yi AK kadrolar yönetmeye başladı. Bu kent artık parmakla gösteriliyor. Alt ve üst yapısıyla Denizli dünya kenti haline geldi. Belediyecilik dendiğinde akla AK Parti gelir. AK Partili olan illerle olmayan iller arasında büyük farklar vardır. İzmir bunu hak etmiyor. İzmir, çok daha farklı olmalı. İzmir coğrafi ve tarihi anlamda Ege’nin başkentidir. Ancak, maalesef İzmir belediyecilikte çok gerilerde. Bırakın biz yönetelim diyoruz, bırakmıyorlar” dedi.

BAKAN EROĞLU: AK PARTİ TÜYÜ BİTMEDİK YETİMİN HAKKINI KORUYOR
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da belediye denince akla AK Parti’nin geldiğini, bunun da temelini 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldığını söyledi. AK Parti kadrolarının tüyü bitmedik yetimin hakkını koruduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, “Yolsuzluktan bahseden kendine baksın. Milletimizi saf mı sanıyorlar? Denizli, AK Parti’den önce köy görünümündeydi. CHP’nin Şişli’de yaptıkları ortada. Zamanında İstanbul Büyükehir Belediyesi’ni de batırdılar. Belediye başkanı demek, herkesin sığınacağı yer demektir. Aç açıkta kimse kalmasın. Bir takım imkanlarımız var. Diğer belediyelerden örnek alarak yapmaya devam edelim. Gönülleri kazanmamız lazım. Gönül kazanmazsanız seçimi de kaybedersiniz. Yüzde 70 zamanınızı gönül kazanmaya ayırın. Yol, alt yapı, üst yapı yaparsınız ama gönül kazanamazsanız hiçbir işe yaramaz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından, AK Partili Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı, belediye başkanlarının katılımıyla yapıldı

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 11 Ocak 2015, 16:57

gördük belediyeciliği bir gün kar yağdı, şehir felç oldu, otobüsler bile çalışmadı hala da çalışmıyor. şehrin göbeğinde hala hiç temizlenmeyen yol, kaldırım var. bu mu hizmet? ancak çınarı temizlesinler çınar harici yaşayan insan değil mi?

mustafa önen   -  Bağlantı 11 Ocak 2015, 02:47

gonul kazanmayı osman zolanda ogrenmelı artık.

basicman   -  Bağlantı 10 Ocak 2015, 17:44

çok doğru…neden şimdiye kadar farkedilmedi ki…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı