REKLAMI GEÇ

AK Partili belediye başkanlarından 14. yıl mesajları

AK Partili belediye başkanlarından 14. yıl mesajları

AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla partili belediye başkanları açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2015 Cuma, 14:10

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geride kalan 14 yılda AK Parti iktidarının ciddi reformlara imza attığını belirtti. AK Partili belediye başkanlarının açıklamaları şöyle:

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Ülkemizin yaşadığı birçok sorunu geride bırakma kararlılığı ile 14 yıl önce kurulan AK Parti, bu yolda çok ciddi reformlara imza atmıştır. Sadece halka hizmet etme gayesi içinde olan AK Parti’nin bu amacına inanan halkımız, 3 Kasım 2002’de de yetki vererek, yeni bir başlangıcın fitilini ateşlemiştir. Bu tarihten itibaren halkımızın verdiği hizmetkarlık onuruna sahip olan AK Parti, Türk siyasi tarihindeki hizmet anlayışını da tamamen değiştirmiştir.

Dün olduğu gibi bugünde Halka hizmet, Hakka hizmettir inancı ile çalışıyoruz. AK Parti’yi 14 yıl önce kurarak Türkiye’nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU
Ülke olarak memur maaşlarının bile ödenmesi için IMF’nin kapısında beklenilen günleri gördük. 2001 yılında Türkiye’nin tam anlamıyla kaderi değişti. Ümitlerin bittiği anda bir umut doğdu. Ülkemiz zor bir dönem geçirirken, AK Parti 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruldu. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde o günden bu yana sağlıktaeğitimde sosyal yaşamda yaptığı devrim niteliği taşıyan yenilikleriyle yeni bir Türkiye’nin temelleri atılmıştır.

İktidara geldiğimiz 3 Kasım 2002′den itibaren AK Parti’yi hizmetin adresi, milletin partisi haline getirdik ve milletimizin makus talihini değiştirecek her alanda hizmet projeleriyle milletimizin yaralarını sarmaya, dertlerine derman olmaya çalıştık. AK Parti ile Türkiye’nin demokrasisini güçlendirdik. Milletimizden aldığımız destek ile büyük reformlara imza attık. AK Parti, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN
AK Parti, Türkiye’mizin zor bir dönemden geçtiği sırada milletin umudu olarak ortaya çıktı. Ben de AK Parti Denizli teşkilatında kurucu üye olarak bu yolda yer aldım. Bu süreçte ülkemiz nereden nereye geldi. Ülkemiz maalesef 14 yıl önce zor durumdaydı. AK Parti kadroları kadar diğer bir başarı mimarları da bizlere güvenen ve bizlere her seçimde yalnız bırakmayıp emaneti emin ellere teslim eden halkımızındır.

AK Parti 14 yıldır gücünü milletten alıp Türkiye’nin gücüne güç katmaktadır. Bizim 2023 ve 2071 gibi hayallerimiz var. Yaptığımız hizmetler, 2023’de dünyanın en saygın ülkeleri arasında yer alacağımızı göstergesidir. Özellikle seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la artık farklı bir boyutla ilerlemeyi sürdüreceğiz. Bugünümüz dünümüzden daya iyiydi. İnşallah yarınlarımızda bugünümüzden daha güzel olacak.

SARAYKÖY BELEDİYE BAŞKANI AHMET NECATİ ÖZBAŞ
Halkımızın teveccühü ile 12. Cumhurbaşkanımız olarak seçilen Recep Tayyip Eerdoğan tarafından 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti bugün 14 yaşında. Ekonomik krizlerle boğuşan ve zor günler geçiren vatandaşlarımızın umut ışığı olan partimiz, 3 Kasım 2002’de tek başına iktidara gelmiş, yaptığı kalkınma hamleleri ve demokratik açılımlar ile ülkemizi şahlandırmış, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline getirmiştir. Türk demokrasi tarihinde bir dönüm noktası olan partimiz, girdiği bütün seçimlerden zaferle ayrılarak, milletin partisi olduğunu kanıtlamıştır.

27 Ağustos 2014 tarihinde yapılan 1. Olağanüstü Kongre’de genel başkanlığa seçilen “bilge adam” Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile yükselişini sürdüren partimiz; barışın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin kalıcı olarak tesis edildiği lider ülke olma umudunun tek adresi olarak yoluna devam etmektedir. Tek bayrak, tek devlet, tek vatan, tek millet parolası ile hizmet destanlarına devam eden partimizin 14. kuruluş yılını kutluyorum.

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN
Artık Türkiye eski Türkiye değil. Artık Türkiye milletimizin hayal ettiği büyük Türkiye oldu. Bize bu gururu yaşatan milletimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu ülkenin ve bu topraklarda yaşayan milletimizin taleplerinden doğan AK Parti, Türkiye sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, değişimin, kalkınmanın, gelişmenin olduğu gibi siyaseti seviyesi ile toplumsal katılımın ve özgürlüklerin teminatı sıfatlarını hak eden bir siyasi harekettir. AK Parti kurulduğu ilk günden beri her zaman milletin çıkarlarını her türlü çıkarın üstünde tutan bir siyasi hareket olarak millet nezdinde de karşılığını bulmuş ve kurulduğu ilk günden ve iktidar olduğu andan itibaren sandıktan her zaman birinci sırada çıkmıştır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı