REKLAMI GEÇ

AK Partili Filiz Kılıçdaroğlu’nun kızının dairesine talip oldu

AK Partili Filiz Kılıçdaroğlu’nun kızının dairesine talip oldu

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızının İstanbul Ataşehir’deki dairesine talip olduğunu söyledi. Filiz, “Ben, buradan ‘hodri meydan’ diyorum. Ben, o 100 bin doları o daire için veririm. O daireye talibim. Getirsin masaya, alalım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2017 Cuma, 17:46

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
AK Parti İl Başkanı Filiz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızının dairesiyle ilgili başlayan polemiğe dahil oldu. Katıldığı bir televizyon programında CHP’ye yönelik eleştirilerde bulunan Filiz, muhalefet anlayışının 50 yıldır değiştirilemediğini savundu.

Filiz, “Yalan söyleyerek, çamur atarak, muhalefet yaptıklarına inanıyorlar. Muhalefet, demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur. İktidarı denetler. Demokrasinin işleyişidir; ama bu, CHP ile mümkün değildir” diye konuştu.

AK Partili Filiz, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, kızının Ataşehir’deki dairesiyle ilgili “100 bin dolara satarız” sözünü de hatırlattı. Daireye talip olduğunu kaydeden Filiz, “Ben, buradan ‘hodri meydan’ diyorum. Ben, o 100 bin doları o daire için veririm. O daireye talibim. Getirsin masaya, alalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı