REKLAMI GEÇ

AK Partili kadınlardan anlamlı proje

AK Partili kadınlardan anlamlı proje

AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları anlamlı bir projeye imza attı. “Nefesiniz nefesimizdir” sloganıyla yola çıkan AK Partili kadınlar, Pamukkale’nin tüm mahallelerindeki 65 yaş üstü yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2018 Cumartesi, 16:52

AK Parti Pamukkale Kadın Kolları Zehra Karabay ve yönetim kurulu üyeleri, başlattıkları “Nefesiniz nefesimizdir” projesi kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Pamukkale sınırları içerisindeki mahallelerde yaşayan 65 yaş üstü yaşlıları evlerinde ziyaret eden AK Partili kadınlar, hayır duası alıyor.

Projeye ilişkin bilgi veren AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, “Mahallerimizdeki mahalle başkanlarımız ile belirli sayılarda gruplar oluşturarak Pamukkale ilçesinde tüm mahallelere gidiyoruz ve gideceğiz. “nefesiniz nefesimizdir” ismini verdiğimiz proje kapsamında Pamukkale’nin tüm mahallelerinde ikamet eden yaşlı ve yardıma muhtaç insanları yerinde tespit ederek, bu kişilerin durumları hakkında anket yapıyoruz. Gönüllerini alıyoruz, sohbet havasında ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Yaşlılarımızın şimdiye kadar hayal edip de yapamadıkları şeyleri imkânlarımız doğrultusunda gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı