REKLAMI GEÇ

AK Partili milletvekilleri mazbatalarını aldı

AK Partili milletvekilleri mazbatalarını aldı

1 Kasım seçimlerinden 26. Dönem Denizli Milletvekilleri mazbatalarını almaya başladı. Mazbatalarını ilk alan isimler AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin mazbatasını ise vekaleten Şahin Tin aldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2015 Çarşamba, 13:01

Denizli’yi bu dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edecek olan Denizli milletvekilleri mazbatalarını almaya başladı. Adliye Sarayı’nda İl Seçim Kurulu Necla Akkuş’un makamında gerçekleştirilen mazbata töreninin ilki AK Parti Denizli Milletvekilleri için yapıldı.

1 Kasım seçimlerinden sandıktan çıkmayı başaran Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan mazbata törenine katılırken, Ankara’da bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci törende yer almadı.

İl Seçim Kurulu Başkanı Necla Akkuş Miletvekili Sema Ramazanoğlu’nun mazbatasını verdi, Şahin Tin İl Seçim Kurulu üyesi Halil Uçar, Cahit Özkan da İl Seçim Kurulu Üyesi Halil Ortaköy’den mazbatalarını aldı. Törene katılmayan Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin mazbatasını da vekaleten Şahin Tin aldı.

YOL KAZASINI 1 KASIM’DA TELAFİ ETTİK
Mazbataların alınmasının ardından kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, yoğun bir siyasi çalışmanın ardından 4 milletvekili çıkardıklarını belirterek, “Zaten hep 4 milletvekili alıyorduk. 7 Haziran’da yol kazasına uğradık, 1 Kasım’da ise telafi etti. Denizli, artık Ankara’da daha güçlü bir şekilde temsil edilecek” dedi.

OMZUMUZA ÖNEMLİ BİR SORUMLULUK YÜKLENDİ
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise vatandaşların omuzlarına önemli bir sorumluluk yüklediğini belirterek, “Bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağımıza söz veriyoruz. Daha refah ve mutlu bir Türkiye için çalışacağız. Halkın emanetine sahip çıkacağız” dedi.

ÖZKAN’DAN YENİ ANAYASA VURGUSU
Milletvekili Cahit Özkan ise mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada yeni anayasa vurgusu yaptı. Yeni anayasa ile güçlü bir gelecek için çalışacaklarını belirten Özkan, “Halkımız bize yüzde 50’ye yakın oy oranı ile önemli bir görev verdi. Sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Yurtdışında yaşayan seçmenin oyları sonuçlarda belirleyici olmuştur. Onlar için de hükümet politikalarının destekçisi olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı