REKLAMI GEÇ

AK Partili Özdağ: PKK tasfiye edilecek

AK Partili Özdağ: PKK tasfiye edilecek

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 10 yıl içinde devletin daha da büyüyeceğini ve terör örgütü PKK’nin tasfiye edileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2015 Pazar, 10:40

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)
Ak Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları 1’inci Olağan Genel Kurulu tek liste ile yapıldı. Mevcut Başkan Adalet Gökçe’nin güven tazelediği genel kurula katılım yoğun oldu.

icKongreye; Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Denizli Koordinatör Milletvekili Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Ak Partili Muhammet Subaşıoğlu ile partililer katıldı.

Genel Kurulda konuşan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Siyaset yaparken elimizi kirletmeden siyaset yapmalıyız. Başı açık da kapalı da bizim insanımız. Ülke bölünme tehlikesinde iken, ekonomik krizler yaşanırken bir adam çıkıyor ‘ben varım’ diyor. Bu ülkede başı açık da kapalı da, Türk te Kürt te, Alevi de Sünni de eşit vatandaştır. Kadınlar başı kapalı vaziyette devlet dairelerinde çalışmaya başladılar. Demek ki bu ülkeye bir zararı yokmuş. Fen liseleri, İmam Hatip Liseleri de çoğalıyor. Kuran okuyanlar da meyhaneye gidenler de çoğalıyor. Laiklik böyle olur. Böyle bir ülke inşa edeceğiz. Türkiye büyüyecek. Gelişecek. Beyin göçü, beyin gücüne dönüşecek. 10 yıl sonra devlet çok daha da büyüyecek. PKK’da tasfiye edilecek” dedi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 18 Ocak 2015, 11:02

ölme eşeğim ölme…bir on yıl daha bekle türkiyem…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı