REKLAMI GEÇ

Ak Partili Sait’ten Denizlihaber.com’lu tweet

Ak Partili Sait’ten Denizlihaber.com’lu tweet

AK Parti eski İzmir Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Rifat Sait, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyaretini Twitter hesabından paylaşan Sait’in etiketi, Denizlihaber.com’un kent dışından da ne kadar takip edildiğinin ispatı gibiydi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2016 Çarşamba, 17:49

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve 24. dönem İzmir Milletvekili Rifat Sait, bir dizi ziyaret ve toplantı için Denizli’ye geldi.

Denizli programı kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile de bir araya gelen Rifat Sait, çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yaptı, görüş alışverişinde bulundu.

Ancak Sait’i bu ziyaretinden daha çok, Denizlihaber’e taşıyan nokta ise, ziyaret sonrası gerçekleştirdiği twitter paylaşımı. Keza o paylaşımda Denizli’ye dair etiketler de kullanan Ak Parti kurmayı, Denizlihaber.com’un kent dışından da ciddiyetle takip edildiğini gösterir nitelikteydi.

Twitter paylaşımına Denizli’den bildiği isimleri de etiketleyen Başkan Yardımcısı Sait, eski vekil Mehmet Yüksel’in yanı sıra etiketlere Denizlihaber.com’u da iliştirdi.

Sait, Zolan’lı fotoğrafının altına “Denizli’deyiz, Denizli Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’ı ziyaret ettik” yazısını iliştirirken Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Mehmet Yüksel ile birlikte Denizlihaber.com’u da etiketledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı