REKLAMI GEÇ

AK Partili yazardan paralel iddiaları

AK Partili yazardan paralel iddiaları

AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci yazar Ömer Turan, Denizli’ye ilişkin yeni iddialar ortaya attı. Attığı twettler ile gündeme gelen Turan yaptığı bir çok paylaşım ile birlikte “Denizli’deki paralelci BB, ilçe başkanı, oda başkanı, vakıf, dernek başkanı, iş adamı tüm paralelcileri isim isim, ilçe ilçe deşifre edeceğim” diye yazdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2016 Çarşamba, 14:28

Bir gün önce “Denizli paralelin merkezi” çıkışını yapan AK Partili’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci-yazar Ömer Turan, yeni iddialar ortaya attı. Denizli ve paralele ilişkin sosyal medyadan 21 ayrı paylaşım yapan Ömer Turan, önce darbe girişimine karşı yürütülen çalışmaları ve bunun içinde yer alanları övdü, ardından da paralelci olduğunu bildiği isimleri deşifre edeceğini söyledi.

İşte Ömer Turan’ın o paylaşımları:

* Tankların karşısına çıkarak darbeyi engelleyen Müftü Ahmet Hulusi efendinin torunları hemşerilerim, kahraman Denizli halkını selamlıyorum
* O gece, yani 15 Temmuz darbe gecesi saat 23.30’a kadar, Denizlide, tavrını koymayan hiç kimse şimdi şov yapmasın, bedelini ödetiriz.
* Şahin Tin, Vali’yi arıyor, Vali’ye, milletin mi darbecilerin mi yanındasın diye soruyor? Vali bey hiç düşünmeden, milletin yanındayım diyor
* Darbe gecesi telefonunu kapatan, ortalıkta gözükmeyen ama daha sonra ekranlarda şov yapan artist, şov yapmaya hiç mi utanmıyorsun?
* Denizli paralelin merkez üssüdür. İlçem Çivril tamamen paralelin kontrolündedir. Denizlide bir çok ilçe ve belediye başkanı paralelci.
* Denizlideki paralelci BB, ilçe başkanı, oda başkanı, vakıf, dernek başkanı, iş adamı, tüm paralelcileri isim isim ilçe ilçe deşifre edeceğim
* Şimdi paralelle mücadele zamanı. Nihat Zeybekci inşallah bu sefer destek verir. Tüm imamlar, paralelciler tutuklanır inşallah.
* Adam Çivril’in bir numaralı paraleli ve Erdoğan’a kafir diyen kişiyi Ankara’da yemekte ağırlıyor ve birde facebooktan resim paylaşıyor.
* Darbeye ilk andan itibaren karşı çıkan, milleti sokağa döken Baklan, Honaz, Beyağaç, Kale belediye başkanlarını selamlıyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı