REKLAMI GEÇ

AK Partili Yerel Yönetimler Denizli’de toplandı

AK Partili Yerel Yönetimler Denizli’de toplandı

AK Parti Yerel Yönetimler 2. Bölge Toplantısı, Denizli’de yapıldı. 13 ilden katılımla gerçekleşen toplantıda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti ile Türkiye’de siyaset yapma anlayışının değiştiğini savundu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 15:01

Denizli Antalya, Konya, İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Uşak, Karaman, Isparta, Burdur, Kütahya ve Afyonkarahisar’ı kapsayan AK Parti Yerel Yönetimler 2. Bölge Toplantısı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Cahit Özkan ve Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile 13 ilin belediye, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile belediye meclisi üyeleri katıldı.

denizli-ak-parti-yerel-yonetim-ler-bolge-toplantisi-ic

“BAŞARISIZLIĞA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”
Toplantıya katılan belediye başkanlarına seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti olarak başarısızlığa tahammüllerinin olmadığını belirterek, başarılı olmak için gece-gündüz çalışan talimatını verdi.

Belediye başkanlarından iki şey istediklerini ifade eden Özhaseki, “Bizim dikkat ettiğimiz iki nokta var. Birincisi, bizler hizmet belediyeciliği yapıyoruz. Asla ideolojik belediyecilik yapmıyoruz. Hizmet edeceğiz, şehrimizde yaşayan kim varsa asla ayrım gözetmedin hizmet edeceğiz. Mazeret üretmeyeceğiz. İkincisi de hizmet etmek yetmiyor, gönül kazanacağız” dedi.

denizli-ak-parti-yerel-yonetim-ler-bolge-toplantisi-ic-1

“MODEL ŞEHİRLER OLUŞTURACAĞIZ”
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise, Türkiye’de makro düzeyde birbirine benzeyen model şehirler, yaşabilir şehirler oluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Toplantıda Denizli başta olmak üzere illerin sorunlarının masaya yatırılacağını ve çözüm odaklı çalışmaların yürütüleceğini de vurgulayan Bakan Ramazanoğlu, AK Parti ile Türkiye’de siyaset yapma anlayışının da değiştiğini söyledi.

“AK PARTİ RUHU DENİZLİ’YE GEÇ GELDİ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Zolan, AK Parti ruhu ile belediyecilik hizmeti sunulduklarını, ruhun Denizli’ye geç geldiğini kaydetti.

Açılış konuşmalarının ardından, 13 ilin katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler 2. Bölge Toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı