REKLAMI GEÇ

AK Partililerin yaptığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

AK Partililerin yaptığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve beraberindekilerin yaptığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Danışman Kadir Demir’in kullandığı otomobilin, tali yoldan çıkan diğer otomobile yandan çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da savruluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2017 Cumartesi, 19:26

Denizli’de yürekleri ağza getiren kazanın görüntüleri ortaya çıktı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İl Başkanı Necip Filiz ve önceki dönem milletvekili Mehmet Yüksel’in de içinde bulunduğu Kadir Demir yönetimindeki 20 FN 001 plakalı otomobil, ana yolda seyir halindeyken, tali yoldan çıkan Ali Durna yönetimindeki 20 ZH 916 plakalı otomobile hızla yandan çarpıyor.

Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil de savrulurken, çevrede bulunanlar hızla kazazedelere müdahale ediyor.

Kazada Milletvekili Şahin Tin, İl Başkanı Necip Filiz, Mehmet Yüksel ve otomobili kullanan danışman Kadir Demir, diğer araçta bulunan sürücü Ali Durna, 27 yaşındaki Emine Durna, 49 yaşındaki Arzu Öz ve 3 yaşındaki Hanife Nur Coşkun yaralandı.

Yaralıların tamamının durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı hastanede tutulduğu açıklandı. Yalnızca Necip Filiz’in bel omurunda incinme tespit edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı