REKLAMI GEÇ

Ak Parti’nin bıyıklı efeleri

Ak Parti’nin bıyıklı efeleri

AK Parti’nin erkekleri arasındaki bıyık modası hızla yayılıyor. İktidar partinin Denizlili ünlüleri de modaya uydu. Bakan Zeybekci, Başkan Zolan, Vekil Şahin Tin ve Özkan bıyık bırakan Denizlili siyasetçiler arasında.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2018 Salı, 16:25

AK Parti’de son zamanlarda siyasi bir kimlik halini almaya başlayan bıyık, Denizli’de de karşılık buldu. Kabinedeki birçok arkadaşı gibi bıyık bırakan Denizlili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da bıyık bıraktı.

Denizli’deki başını Bakan Zeybekci’nin çektiği bıyık modasına AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan da ayak uydurdu. AK Partili siyasiler bir süredir katıldıkları etkinliklerde söylemleri kadar bıyıklarıyla da dikkat çekiyor.

Denizli’nin Başkent’teki 3 AK Partili temsilcisi de esmer. Dolayısıyla siyah bıyıklarının fark edilmemeleri mümkün değil. Ancak Büyükşehir Başkanı Zolan’ın sarı bıyıkları ilk bakışta fark edilmeyenlerden. Arasına karışan beyazlar ise beyaz teni nedeniyle bıyıklarının fark edilmesini daha da güçleştiriyor.

BAKAN VE BAŞKAN KISADAN YANA
Bakan Zeybekci ve Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bıyıklarını kısa tutuyor. Belli bir boyutta bırakıyor. Denizlinin sevilen siyasetçilerinden Şahin Tin ve siyasetin yeni yüzü Cahit Özkan’ın dudaklarının yanından sarkıttıkları bıyıkları ise “kaytan”a çalıyor.

Yorumlar

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 14 Şubat 2018, 12:26

😀 En çok Şahin Tin e yakışmış

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı