REKLAMI GEÇ

AK Parti’nin il başkan adayı Şahin Tin

AK Parti’nin il başkan adayı Şahin Tin

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Denizli il başkanlığı için sürpriz bir ismi seçti. Ankara’daki mülakat sonrası Davutoğlu, davet edilen adaylar arasında Şahin Tin’i il başkan adayı olarak seçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2015 Pazar, 12:53

Avni Örki’nin yeniden il başkanlığına aday olmayacağını açıklaması üzerine, AK Parti’de gözler Ankara’ya çevrilmiş, Davutoğlu’nun kimi işaret edeceği merak konusu olmuştu. Adaylığı konuşulan isimler hafta sonunda genel merkeze çağrıldı.

MÜLAKATA KATILANLAR
Adaylığı konuşulan Şahin Tin, Haluk Değirmenci, Necip Filiz, Halil Pekdemir, Mahir Altuğ, Zafer Ersin Topoğlu ve Turgay Yılmaz, Denizli Koordinatörü ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ tarafından yapılan davetle Ankara’daki mülakata katıldı.

AK Parti lideri Ahmet Davutoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Denizli Koordinatörü Selçuk Özdağ’ın bulunduğu odaya başkan adayları tek tek davet edildi. Yedi başkan adayını da dinleyen Davutoğlu, daha sonra 1 Şubat’taki kongrede görevi sona erecek AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ile de görüştü.

ŞAHİN TİN’İ İŞARET ETTİ
Bu görüşmelerin ardından il başkanlığına aday olan isimler topluca bir kez daha odaya alındı. Davutoğlu, 1 Şubat’taki AK Parti Denizli İl Kongresi’ne Şahin Tin’in il başkan adayı olarak katılacağını açıkladı.

Yorumlar

ayhan keskinBaklan   -  Bağlantı 25 Ocak 2015, 18:34

Önceki İl Başkanlığı döneminde kalplerde Taht kuran Sayın Başkanımız Şahin TİN e ikinci döneminde de üstün başarılar dilerim. Yolun acık olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı