REKLAMI GEÇ

AK Parti’nin Siyaset Akademisi’nde sona gelindi

AK Parti’nin Siyaset Akademisi’nde sona gelindi

AK Parti Teşkilatı’nın düzenlediği “Denizli Siyaset Akademisi”nin eğitimleri yarın (cumartesi) yapılacak kapanış programıyla tamamlanacak. Programa yazar ve aktör Ahmet Yenilmez ile Prof. Dr. Betül Ulukol’un konuşmacı olarak katılacağı bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 12:23

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, konuyla ilgili açıklamasında, Denizli Siyaset Akademisi’nde, Türkiye için gerekli olan siyasi ve idari yapıların tartışıldığını, dünyadan örneklerle bilgilendirmelerde bulunulduğunu söyledi.

denizli-akh-siyaset-akademisi-1

Türkiye’nin 2023 hedeflerine ancak donanımlı insanlar yetiştirilerek ulaşılabileceğini ifade eden Filiz, “Düzenlediğimiz Siyaset Akademisi ile seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete toplumsal ilgiyi artırmak, uzmanlar tarafından katılımcıları tarih, siyasal, ekonomi, dış politika gibi alanlarda bilgilendirmek istedik. Siyaset Akademisi, Türkiye geneline teşkilatlar aracılığıyla yaygınlaştırılan önemli bir eğitim faaliyeti olmuştur” dedi.

Filiz, Siyaset Akademisi’nin yarın yapılacak kapanış programına yazar ve aktör Ahmet Yenilmez ile Prof. Dr. Betül Ulukol’un katılacağını, ülke genelinde aynı anda yapılacak sınav sonucunda il bazında dereceye giren katılımcılara Başbakan Binali Yıldırım tarafından başarı belgesi ve plaket verileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı