REKLAMI GEÇ

Akdemir: Çocuklar 15 Temmuz ile büyüyecek

Akdemir: Çocuklar 15 Temmuz ile büyüyecek

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, 15 Temmuz’da bir kahramanlık destanı yazıldığını belirterek, artık çocukların çizgi romanlardaki sahte kahramanlık ile değil, 15 Temmuz kahramanlarının gerçek hikayelerini dinleyerek büyüyeceklerini söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2016 Cuma, 11:45

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, parti binasında 15 Temmuz darbe girişimi ile sonrasını değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi.

Ülke etrafının ateş çemberi içerisinde olduğunu ifade eden Akdemir, ancak yaşanan karanlık gecede milletin ortaya koyduğu cesur ve kararlı duruşun sayesinde karanlık gecenin zafer ile sonuçlandığını söyledi.

Akdemir, “Türkiye büyük bir devlettir, böylesi 3-5 çapulcuya pabuç bırakacak bir devlet asla değildir. Bizim dinimizi hazmedemeyenler ne kadar çırpınırsa çırpınsın kaybetmeye mahkum olurlar ve istiklal harbi tarihi bir şekilde neticelendirilir. Burada tüm milletimize teşekkür ediyorum. Özellikle alanlarda bizi hiç yalnız bırakmayan hanım kardeşlerimize teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Küçük büyük herkesin vatan için nöbet tuttuğunu ifade eden Akdemir, “Bundan sonra Allah’ım ülkemize böyle günler göstermesin. Artık bu millet beraberlik ruhunu kazanmıştır. Bundan sonra kimden gelirse gelsin birlik ve beraberlik içinde her türlü saldırıya gücü yetecektir. Milletimiz demokrasisine engel olunmasına izin vermeyecektir” diye konuştu.

Akdemir, çocukların sahte kahramanlıklarla dolu çizgi romanlarla büyüdüğünü belirterek, artık 15 Temmuz’da gösterilen kahramanlıkları dinleyerek büyüyeceklerini kaydetti. Akdemir, “15 Temmuz’da gösterilen kahramanlık asla unutulmayacak. O kahramanları her zaman yaşatacağız. Biz 15 Temmuz’da geçmişimizdeki kahramanlık örneklerini gördük” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı