REKLAMI GEÇ

AKP’li adaylar gezileri sürdürüyor

Denizli’de neredeyse ayak basmadık yer bırakmayan Ak Partili adaylardan Mithat Ekici Bekilli İlçesi’ndeydi. M.Salih Erdoğan ise merkeze bağlı köy ve beldelere gitti. Her iki adayda ilgiyle karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2007 Perşembe, 00:00

Mithat Ekici, Bekilli’de vatandaşlara Ak Parti iktidarı döneminde yapılan sağlık reformunu anlattı. AK Parti’nin tecrübeli adayı M:Salih Erdoğan ise demokrasi vurgusu yaptı ve demokrasilerde son sözü seçmen söyler” dedi. 2002 yılında Ak Parti’yle başlayan değişim dalgalarının önüne gelen sorun dağlarını yıkıp geçtiğini ve Ak Parti’yle millet iradesinin şahlandığını söyleyen Ekici, “Kimse bunların yapılabileceğine inanamıyordu. Üzerine ölü toprağı serpilmiş bir ülkeydik. Millet hastane kapılarında yığın yığın bekliyordu. Doktoru göremeden kapı önlerinde can verenler oldu. Ama Ak Parti geldi, bütün bunlar değişti ve sağlıkta çağ açtık. Ben de başhekimken bütün bunlara şahit olmuş ve bu çalışmaların içinde bizzat bulunmuş biri olarak AK Parti kadrolarında yer almaya karar verdim. Ak Parti’nin sağlık sorunlarını kökünden bitirmesi için 22 Temmuz’da sandığa sorun dağları yaratanları gömüp, Ak Parti’yi tarihin en güçlü iktidarı olarak çıkartın. Bu karar sizin ellerinizde” dedi.

Seçim gezilerini Denizli merkeze yakın köylerde sürdüren Şahinler, Pınarkent, Akkale, Güzelköy, Kocadere, Eldenizli, Irlıganlı, Korucuk köy ve beldelerinde sürdüren M. Salih Erdoğan ise AK Parti iktidarının Denizli’ye kazandıklarından bahsetti ve 22 Temmuz’un Demokrasi açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Erdoğan, büyük işleri güçlü iktidarların yapabileceğini ifade ederek, “Ak Parti iktidarında ülkenin ve milletin kazanımlarını düşünün, bir de milletin iradesini hiçe sayanları. Değişim ve ilerlemenin devam etmesi için, güçlü bir iktidar için oylarınızı AK Parti’de birleştirin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı