REKLAMI GEÇ

AKP’li Uçar’dan gönderme

AKP’li Uçar’dan gönderme

AKP tarafından Belediye Sanat Merkezi’nde İl Yerel Yönetimler Şura Toplantısı yapıldı. AKP İl Başkanı Bilal Uçar, “Atatürk’ün arkasına saklanarak, Cumhuriyeti koruyoruz diyerek cambazlık yapanlar var” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2008 Cumartesi, 01:00

Basına kapalı olarak geçen toplantıda, basın mensupları sadece AKP İl Başkanı Bilal Uçar ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin konuşmalarını dinlemelerine izin verildi. İlk sözü alan AKP İl Başkanı Bilal Uçar, Atatürk’ün arkasına saklanarak, Cumhuriyeti koruyoruz diyerek cambazlık yapanların bulunduğunu öne sürdü. Makam ve mevkilerin AKP’liler için birer dünyevi hedef olduğunu hatırlatan İl Başkanı Uçar, “Biz emanet şuurunu hayatımıza düstur edindik. Onun için makamlar mevkiler bizim hizmet etme yerlerimizdir. Onun için iktidar nimeti diye bir şey bizim kitabımızda yazmaz. Yazmayacaktır da. Aksine iktidar olmanın sorumluluğu bizleri derin derin düşündürüyor. Önce milletimize hesap verebilmek, sonra da yüz akı ile rabbimizin huzuruna çıkabilmek bizim en büyük dileğimizdir” dedi.

Toplantıya AKP Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mithat Ekici, Selma Aliye Kavaf, Mehmet Salih Erdoğan, AKP İzmir Milletvekili Denizli Bölge Koordinatörü İsmail Katmerci, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş, AKP’li belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldı. Oy birliği ile oluşturulan divan kuruluna AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel Başkanlık etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı