REKLAMI GEÇ

AKP’liler tanıtım turunda

AKP Denizli İl Başkanı Bilal Uçar ve AKP Denizli Milletvekili Adayları Denizli Valisi Dr.Hasan Canpolat ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2007 Pazartesi, 00:00

AKP’liler tanıtım turuna başladılar. AKP İl Başkanı Bilal Uçar ve AKP’li vekil adayları ilk olarak Denizli Valisi Hasan Canpolat’ı ziyaret etti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’nin bir seçim süreci yaşadığını ve seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini dilediklerini belirterek, “ İçinde bulunduğumuz seçim sürecinin huzur ve güven içerisinde geçmesini arzu ediyoruz. Şu an iktidar partisiyiz ve tekrar iktidara gelmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim tüm milletimize hayırlı olusun” dedi.

Vali Hasan Canpolat, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimlerin demokrasinin düğünü olduğunu ifade ederek, “ Milletimiz önlerine sandık konulduğunda doğru kararı vermiştir ve bundan sonra da verecektir. Seçimlerin hiçbir sıkıntı yaşamadan, güzellikler içinde geçmesini diliyoruz. Denizli’mizde hem huzur ve güven ortamı olarak hem de diğer alanlarda güzel bir ortam var. Denizli’de siyasi iklim çok güzel. Partiler arasındaki diyaloglar olması gereken düzeyde. Zaten istenen de bu. Vatandaşımız da bundan pozitif olarak etkilenecektir. 22 Temmuzda vatandaşımız neyi takdir ediyorsa, onun sonucunu alacağız. Bizim görevimiz seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlamak. Siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez ve temel unsurlardır. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, bütün siyasi partilerimize önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

AKP’li adayların ikinci durağı Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin makamı oldu.

Başkan Zeybekci, 22 Temmuz 2007’de yapılacak genel seçimlerinde AK Parti Denizli milletvekili adayları, Mehmet Yüksel, Selma Aliye Kavaf, Mehmet Salih Erdoğan,Mithat Ekici, Şahin Tin, Cahit Özkan ve Niyazi Vural ile AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar’ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Seçimlerde, Denizli ve ülke insanına hayırlı hizmetlere vesile olacak sonuçlar elde etmeleri temennisinde bulunan başkan Zeybekci, ‘Adaylığınız öncelikle hizmette birinci kurum olan siyaset kurumu için hayırlı olsun. Siyaset başka arayışlara gidilmeden millete ulaşmada en kutsal hizmet kurumudur. Hizmet kurumuna bugün çıktığınız yolda başarılar dilerim. Hayırlı olsun. İnşallah hayırlı sonuçlara ulaşır, Denizlimize ülkemize insanımıza hayırlı hizmetlere vesile olacak sonuçları elde edersiniz’ dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar da, Denizli Belediyesi’nin yaptığı icraatların kendileri açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Denizli Belediyesi icraatlarının halka kendilerini anlatmada büyük kolaylık sağladığını ifade eden Uçar, ‘Denizli Belediyesi bizim yüz akımız. Halkın arasında kendimizi, partimizi, icraatlarımızı ve gelecek dönemdeki planlarımızı anlatırken belediyenin bugüne kadar yaptığı icraatlar kolaylık sağlıyor. Bu icraatlar, halktan her zaman destek görecek kabul gören icraatlardır. Sizlere hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı