REKLAMI GEÇ

Bakan olsa bu kadar olurdu

Bakan Şener’in, Mayıs ayında Denizli’ye yaptığı ziyarette Deri OSB’ye verdiği 1.5 milyon YTL’lik destek sözü yerine getirildi. Deri OSB Yönetim Kurulu, yaptığı açıklama ile 1.5 milyon YTL’nin Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na aktarılmasını sağlayan AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’e teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 5 Eylül 2007 Çarşamba, 00:00

İsmi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı için geçen ve Denizlililerin büyük bir umutla bakan olmasını bekledikleri AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Deri Organize Sanayi Bölgesi’ne verilen 1.5 milyon YTL’lik destek sözünün yerine getirilmesini sağladı. Yüksel’in bu çalışması, ‘Bakan olsa bu kadar faydalı olurdu’ diye yorumlandı. Denizli Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, yayınladığı basın açıklamasında, AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’e ve eski Bakan Şener’e teşekkür etti. Açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Abdüllatif Şener, 25 Mayıs 2007 tarihinde Denizli’yi ziyaret ettiklerinde, sanayicilerin ve iş adamlarının sıkıntılarını dinlemek için Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda, Denizli Deri Organize Sanayi Bölgesi’nin ‘YG-AG Elektrik Şebekesi ve Enerji Nakil Hattı Yapım İşi’ için ihtiyacı olan 1.5 milyon YTL’yi temin etme sözü vermişti. Denizli Milletvekilimiz Sayın Mehmet Yüksel’in büyük çaba ve gayretleri ile 1.5 milyon YTL Denizli Deri Organize Sanayi Bölgesi YG-AG elektrik şebekesi ve ENH yapım işinde kullanılmak üzere Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na aktarılmıştır. Bizler, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak bu hizmetlerinden ve yardımlarından dolayı başta Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Abdüllatif Şener’e, Sayın Milletvekilimiz Mehmet Yüksel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Eski Bakan Şener, Mayıs ayında Denizli’ye yaptığı ziyarette, Denizli OSB’de işadamları ve oda başkanları ile bir araya gelmiş ve orada bulunanların yoğun ısrarı üzerine Deri OSB’ye 1.5 milyon YTL ödenek sözü vermişti. Bakan Şener, aynı toplantıda, mermercilerin ödenek isteğini ise reddetmişti. Bakan Şener, 1.5 milyon YTL’yi, AKP Denizli eski Milletvekili Osman Nuri Filiz’in ricasını kıramadığı için verdiğini dile getirmişti. Toplantıya, o zaman DTO başkanı olan Mehmet Yüksel de katılmış ve Deri OSB yönetiminin isteğine destek vermişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı