REKLAMI GEÇ

Bakan Ramazanoğlu, Haytan ve Alper Ersoy için fidan dikti

Bakan Ramazanoğlu, Haytan ve Alper Ersoy için fidan dikti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, seçim çalışmalarında kendisini takip ederken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci İlyas Haytan ve Ak Parti Gençlik Kolları’nda görevli Alperen Ersoy anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 18:16

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli programı kapsamında Orman Haftası kapsamında fidan dikim töreni için Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Karakurt Mahallesi’nde oluşturulan Basın Emekçileri Hatıra Ormanı’na geçti. Bakan Ramazanoğlu, geçen ekim ayında kendi seçim konvoyunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci İlyas Haytan ve Ak Parti Gençlik Kolları’nda görevli Alperen Ersoy anısına çam fidanı dikti.

Talihsiz bir kaza sonucu İlyas Haytan ve Alper Ersoy’u yitirdiklerini belirten Bakan Ramazanoğlu, “Seçim kampanyasında bizleri takip eden kardeşlerimiz vardı. İlyas Haytan ve Alperen Ersoy kardeşlerimizi talihsiz bir kaza sonucu kaybettik. İki genç kardeşimizin ebedi hatırasını yaşatmak için fidan dikiyoruz. Onların hatırası gönlümüzde yaşayacak. Bu hatıra ormanını çalışırken hayatlarını kaybetmiş bütün basın ramazanoglu_basin_ormani_fidan_icçalışanlarına adıyoruz” dedi.

ELİNE FOTOĞRAF MAKİNASINI ALDI
Fidan dikiminin ardından Ramazanoğlu, gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada eline fotoğraf makinesi alan Ramazanoğlu, kendisini çeken başkan Osman Zolan ve diğer gazetecilerin fotoğraflarını çekti.

Fidan dikim törenine Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Prtili Osman Zolan, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu da eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı