REKLAMI GEÇ

Bakan’dan ilginç seçim vaadi

Bakan’dan ilginç seçim vaadi

Çameli Devlet Hastanesi’nin temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından atıldı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan oy oranını 5 puan artıran bölgelere ilave ödül vereceklerini, 10 puan artıranlara özel ödül vereceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 16:02

Osman Nuri BOYACI – Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yapılacak 27 yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ALMANYA’YA HASTANE
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu dünyanın birçok yerinde hastaneler yaptıklarını belirterek Almanya’ya da Türk vatandaşlar için hastane yapacaklarını söyledi. Müezzinoğlu, “Somali’de Pakistan’da hastanelerimiz var. Kırgızistan’da yaptık şimdi de Almanya’da yapacağız. Oralarda bayrağımız dalgalanıyor. Birileri lafla milliyetçilik yapıyor. Milliyetçilik lafla yapılmaz hizmetle yapılır. Biz AK Parti olarak milletin derdini kendi derdimiz bildik. Sıkıntıları azalttık” dedi.

“5 PUANA ÖDÜL 10 PUANA ÖZEL ÖDÜL”
Çameli’nin AK Parti kurulduğundan beri hep AK Parti’nin yanında olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimindeki oy oranını artıran bölgelere ödül vereceklerini söyledi. Müüezzinoğlu, “Cumhur olarak başkanınızı seçtiniz. Başkanınıza yüzde 70 civarında destek verdiniz. Şimdi ben Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy oranın üzerine 5 puan ilave koyanlara ödül veriyorum. 10 puan koyarsa farklı ödül vereceğiz. O ödülü değerli Bakanımız takdir edecek. Biz ilave ödül vermekten onur duyarız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye konuştu.

Millete hizmetin lafla değil icraatla olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, gerçekleşmeyecek vaat veren siyasi partileri eleştirerek, “Biz bu milleti nasıl kandırırız diye düşünüyorlar. Bol bol atıyorlar. Bu milleti kuşbeyinli sanıyorlar. Hal bu ki kuş beyinli bunlar. Bu milletin geleceğini düşünmeyen, en ufak bir eseri olmayanları bu millet tanıyor” diye konuştu. Konuşmasının ardından müteahhit Nedim Şimşek’i yanına çağıran Müezzinoğlu 385 günde bitirilmesi planlanan hastane inşaatının bu yılın sonuna yetiştirilmesi ile ilgili olarak pazarlık yaptı. Müteahhit Şimşek, inşaatın yılsonuna yetiştirileceğini söyledi.

Bakanlar daha sonra temel atma butonuna basarak 6 milyon 242 bin liraya mal olacak hastanenin temelini attı.

İki bakan daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı ve Kaymakamlık’ta muhtarlarla ve daire müdürleriyle toplantı yaptı.

ic-1

DİŞ HASTANESİ AÇILDI
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, daha sonra eski SSK Hastanesi’nin yerine yapılan Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından hastaneyi gezen Müzzinoğlu ve Zeybekci, yetkililerden bilgi aldı.  12 milyon 272 bin lira ihale bedelli hastanenin 50 ünitesi ve 5 yatağı bulunuyor.

Yorumlar

ibo   -  Bağlantı 2 Mayıs 2015, 17:53

gari milletin parasıyla yapacagınız hizmetler oy karşılıgındamı olalacak? ilcelerden şehirlerden hatta mahallelerden az oy alrsanız hizmet yokmu? böylemi olur ya hiç oy vermezlerse hizmet yokmu kendi paranızla yaptırıyorsunuz? milletin vergisi bu!!.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı