REKLAMI GEÇ

Bakan’dan itiraf: Başımız önümüze eğildi

Bakan’dan itiraf: Başımız önümüze eğildi

Acıpayam-Çameli-Fethiye karayolunun 10 yıldır bir türlü bitmemesi üzerine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den, “Dünyanın yolunu yaptık, bu yolu bitiremedik. Başımız biraz önümüze eğildi” itirafı geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 16:46

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çameli Devlet Hastanesi’nin temel atma töreninde Çameli halkının karşısına çıktı. Çameli halkı, 10 yıldır bir türlü bitirilemeyen Acıpayam-Çameli-Fethiye karayolunun ne zaman biteceğini merak ediyordu. Hem hükümetin bir üyesi, hem de Denizli milletvekili olarak açıklama yapma ihtiyacı hisseden Bakan Zeybekci, “Başımız biraz öne eğildi” sözleriyle yolun tamamlanamamasından duyduğu mahçubiyeti dile getirdi.

“2015’TE MUTLAKA BİTECEK”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilçenin yıllardır beklediği, ancak tamamlanamayan Acıpayam-Çameli-Fethiye Yolu’nun bu yıl mutlaka bitirileceğini söyledi. Dünyanın yolunu yaptıklarını ancak Çameli yolunu bitiremediklerini söyleyen Zeybekci, “Çameli yolunda biraz başımız önümüze eğildi. Bu yol da biraz talihsiz, dördüncü müteahhitte. İnşallah bu yol 2015 yılında ya bitecek ya bitecek. Müteahhitle bugün hesabı gözden geçireceğiz. Bir yolun inşaatı 10 sene sürer mi? 10 senede biz Türkiye’ye otobanlar yaptık, 17 bin kilometre duble yol yaptık. Boğazın altına iki tane tüp geçit, üstüne iki tane köprü yaptık” dedi.

Yorumlar

GreenBlack   -  Bağlantı 3 Mayıs 2015, 12:06

Sn. Bakan DENİZLİ-ÇİVRİL Yolunda ki çalışmalarda 7-8 yıldır bitmiyor illa 10 yıla tamamlanması mı gerekli ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı