REKLAMI GEÇ

Bakanlıklarda devir

Bakanlıklarda devir

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 64. Hükümet’i açıklamasının ardından bakanlıklarda devir teslim törenleri de başladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci görevini halefi Mustafa Elitaş’a devretti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Sema Ramazanoğlu da görevi selefi Ayşen Gürcan’dan devraldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 18:05

Türkiye’nin 1 Kasım seçimlerinin ardından beklediği 64. Hükümet’in nasıl şekilleneceği sorusu bugün cevap buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının ardından, Başbakan Ahmet Davutoğlu Denizli için önemli değişikliklerin olduğu yeni kabineyi açıkladı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci kabine dışı kalırken, Sema Ramazanoğlu kabinenin Denizlili yeni bakanı oldu. Hükümetin açıklanmasının ardından kısa süre içinde devir teslim işlemleri de yapıldı. Beklentilerin aksine kabinede kendisine yer bulamayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci görevini halefi Mustafa Elitaş’a devretti.

YENİ BAKAN HIZLI BAŞLADI
Kabinenin yeni Denizlili bakanı Sema Ramazanoğlu da göreve hızlı başladı. Selefi Ayşen Gürcan’dan yeni görevini devralan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, kısa bir teşekkür konuşması yaptı.
Hem vicdan, hem merhamet, hem de sevgi isteyen bir görevi aldığını belirten Ramazanoğlu, “Gerçekten bakanlıkların içerisinde en zon bakanlık. Yüreği sızlatan, dolduran bakanlığımız. Bu bakanlığın sorumluluğunu hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımızın ortak kararları sonucu bana teyit etmiş oldular. Tabi ki bu görevi öncelikle seçim bölgem olan Denizli halkına, Denizli’deki seçmenlerimize, hemşerilimize ve tüm Türkiye’deki AK Partİ’ye gönül vermiş herkese teşekkür ederim. Bu görevi kabul ettiğimi söylemek isterim. Güzel sonuç oldu. İnşallah ülkemiz için hayırlı olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı