REKLAMI GEÇ

Bakanlıkta selfie pozu

Bakanlıkta selfie pozu

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Filiz ve beraberindekiler, Bakan Sema Ramazanoğlu’nu ziyarette selfie çekmeyi de unutmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2015 Salı, 16:01

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve il yönetim kurulu üyelerinin, Ankara’daki ziyaret turunda ilk durak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı oldu. Denizli heyetini kabul eden Bakan Sema Ramazanoğlu, başında bulunduğu bakanlığın en önemli misyonunun toplumu inşa etmek olduğunu söyledi.

denizli-ak-parti-ankara-turu-ic-1

Denizli’nin AK Parti iktidarı döneminde üçüncü bakanlığı aldığını ifade eden Ramazanoğlu, Denizli’nin yerel yönetim hizmetlerde büyük değişim sağladığını, bunun sonucunda da siyasette de hep üst seviyede temsil edildiğini kaydetti.

Ramazanoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve tüm parti teşkilatlarına 1 Kasım seçimi sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Kazanılan zaferde sizlerin emeğiniz çok büyüktür” diye konuştu.

Filiz de Ramazanoğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına getirilmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, görevinde başarılar diledi. Denizli heyetinin ziyareti, selfie çekilmesiyle son buldu.

denizli-ak-parti-ankara-turu-ic

Filiz ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra Milletvekili Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti. Zeybekci, heyete ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Denizli sevdalarının bitmeyecek. Halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmayacak işlere imza attık. Bugüne kadar verdiğimiz hiçbir sözü yerde bırakmadık, bırakmayacağız da inşallah” dedi.

denizli-ak-parti-ankara-turu-ic-2

AK Parti Denizli Heyeti’nin başkent turu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaretle son buldu. Filiz, ziyaretin anısına Gökçek’e çeşm-i bülbül hediye etti.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 23 Aralık 2015, 11:12

Yakışır hocam başarılar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı