REKLAMI GEÇ

Başbakan için süper güvenlik

Başbakan için süper güvenlik

Denizli’ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kentte olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Başbakan’ın geçiş güzergahları sır gibi saklanırken, ziyaret etmesi muhtemel bölgelerde çatılara keskin nişancılar yerleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2014 Cumartesi, 13:59

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 16:00’de Özay Gönlüm Meydanı’nda miting düzenleyecek. Erdoğan’ın gelişi nedeniyle kentte adeta alarm ilan edildi. Günler öncesinden başlayan hazırlıklar, bugün de devam ediyor. Sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Başbakan’ın öncü koruma ekibi günler öncesinden Denizli’ye gelerek, miting alanı ve çevresinde alınacak güvenlik önlemlerini planladı.

Bu arada Başbakan’ın Denizli’de olacağı sürede nerelerden geçeceği de sır gibi saklanıyor. Mitingin ardından Denizli Valiliği’ni de ziyaret etmesi beklenen Başbakan için, muhtemel güzergahında ve ziyaret edebileceği yerlerin çevresinde geniş önlemler dikkat çekiyor. Denizli Belediyesi ve AK Parti’nin bulunduğu binanın çatılarına, Başbakan’ın gelişine saatler varken keskin nişancılar yerleştirildi.

Yorumlar

aytekin   -  Bağlantı 1 Mart 2014, 17:47

Allahtan başka korkusu olmayıp 3500 korumayla gezen bir başbakanımız var hamdolsun…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı