REKLAMI GEÇ

Denizli Başbakan’ı bekliyor

Denizli Başbakan’ı bekliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, helikopter ile Denizli kent merkezine ulaştı. Erdoğan’ın kısa süre içinde miting alanında olması bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2014 Cumartesi, 17:35

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli’ye gecikmeli olarak gelecek. Saat 16:00’da başlayacağı açıklanan miting, Başbakan’ın Kırklareli programının uzaması nedeniyle yaklaşık 1,5 saat geç başlayacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kırklareli’nden yeni hareket ettiği, helikoperle Çorlu’ya oradan da uçakla Çardak’a geleceği bildirildi. Erdoğan, Çardak Havaalanı‘ndan tekrar helikopterle Denizli’ye gelecek. Bu yolculuğun sonunda da ancak 17:30’da Özay Gönlüm Meydanı’ndaki miting alanına ulaşabileceği bildirildi.

ic

SIKI GÜVENLİK
Mitingde sıkı güvenlik önlemleri alınması dikkat çekti. Mitingi takip eden basın mensuplarının çantaları, fotoğraf makineleri ve kameraları seyyar x-ray cihazı ile kontrol edildi.

ADAYLAR TANITILDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan miting alanına gelmeden önce, Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayları tek tek sahneye çağrılarak tanıtıldı.

ZOLAN: DENİZLİ BİZİM AYNAMIZ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingi öncesinde Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Adayı Osman Zolan, alanda toplanan 20 bini aşkın kişiye seslendi. Denizli’nin 10 yıl önce büyük bir köy olduğunu belirten Zolan, “Ak Parti dönemindeki hizmetlerle Denizli büyükşehir olmayı hak eden bir görüntüye kavuştu. Başbakan’ımız büyükşehir konusundaki adaletsizliği giderdi, Denizli’ye hak ettiği ünvanı verdi. Bugün burada toplanan kalabalık, Ak Parti’nin hizmetlerinin takdir edildiğinin göstergesidir. Bundan 5 gün önce Denizli için hazırladığımız 222 projeyi açıkladık. Denizli’de bundan sonra kent merkezinde ne varsa, köylerimizde de aynıları olacak. Lafla peynir gemisi yürümez. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Bizim aynamız Denizli. Hizmetlerimiz ortada” dedi.

ic

Bu arada yoğun kalabalık ve Başbakan’ın gelişinin gecikmesi nedeniyle fenalaşanlar oldu. Baygınlık geçiren yaklaşık 20 kişiye sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

ERDOĞAN DENİZLİ’YE GELDİ
Bu arada Denizli’ye helikopter ile ulaşan Başbakan Erdoğan’ın kısa süre içinde miting alanına ulaşması bekleniyor. Bu arada Denizli’de yağış da başladı.

ic-telefon

CEP TELEFONU ŞOVU
Alanda bekleyen kalabalık, sahneden yapılan anons üzerine cep telefonlarının ışıklarını açarak şov yaptılar. Miting alanının cep telefonlarıyla aydınlatması ortaya bu foto görüntüyü çıkardı.

Yorumlar

FATIH   -  Bağlantı 1 Mart 2014, 19:36

birakin ilceyi cevre illerden bile tasima var

aytekin   -  Bağlantı 1 Mart 2014, 17:53

sayın Zolan mitingin yapılacağı bölgeyi 2 günde asfaltla kaplamayı becerdiğin gibi Bağbaşı bölgesinede el atta 222 projeyle hava atcana sorunumuzu çöz arabalarımızın haşadı çıktı…

zafer   -  Bağlantı 1 Mart 2014, 16:18

Tüm ilçelerden taşıma mitingçilerle meydan doldurulmaya çalışılıyor.Yağdır mevlam suuuuu :))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı