REKLAMI GEÇ

Başer, sokağın nabzını tutuyor

Başer, sokağın nabzını tutuyor

Ak Parti’nin Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer bölgesindeki esnafı tek tek dolaşıp dert dinliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2018 Cumartesi, 11:41

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve kurmayları sokağın nabzını tutuyor. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sık sık esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başer, hal hatır soruyor dert dinliyor.
Ekibi ile birlikte tüm mahalleleri tek tek dolaşma kararı alan Başkan Ekrem Başer ziyaretlerin karşılıklı görüş alışverişi bakımından önemine dikkat çekti. Esnafın da dert anlatacak bir muhatap bulduğu bu ziyaretlerin devam edeceği kaydedildi.  Ziyaretler sırasında bir esnaf dev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posterini partililere gösterdi.

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL SÜREKLİ SAHADAYIZ
Göreve geldiği günden bu yana Merkezefendi İlçesi’ndeki 50 mahalleden 30’unu gezen, burada vatandaş ve esnafın yanı sıra muhtarlar ve parti üyeleri ile de bir araya gelen Başkan Başer, denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Sahaya indik. Sahada vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Seçimden seçime değil sürekli sahadayız” dedi.
Sahada vatandaşların özellikle Afrin Operasyonu’na büyük destek verdiğini gözlemlediklerini belirten Başkan Ekrem Başer, “Belediyelerimizin çalışmaları konusunda da düşüncelerini ilettiler. Özellikle altyapı çalışmaları sırasında biraz sıkıntı çektiler ama üst yapı çalışmalarından sonra güzelliğini de gördüklerini kaydediyorlar. Bu bizleri mutlu ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı