REKLAMI GEÇ

Başer’den Öznur Şen’e kutlama

Başer’den Öznur Şen’e kutlama

AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer, ilçe kadın kolları başkanlığına seçilen Öznur Şen’i kutladı, görevinde başarı diledi. Başer, görevi devreden Adalet Gökçe’ye dava uğruna bugüne kadar kadın kolları başkanı olarak yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2018 Pazartesi, 09:58

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi ilçe kadın kolları kongresinde kadın kolları başkanlığı görevinden sonra görevine ana kademe Sosyal Politikalardan Sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı olarak Ekrem Başer’in yanında devam eden Adalet Gökçe’nin yerine Öznur Şen başkan oldu.

Öznur Şen’i ilk tebrik eden isimlerden biri AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ve Denizli milletvekillerinin de katılımı ile yapılan kongre sonrasında konuşan Başer, “Adalet Gökçe hanım, partimize önemli hizmetler vermiş isimlerden biridir. Mevcut ilçe yönetiminde de birlikte çalışmaktan onur duyduğum önceki ilçe kadın kolları başkanımız Adalet Gökçe’ye gayretli ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“UYUMLU ÇALIŞACAĞIZ”
Kongre sonrasında ilçe kadın kolları başkanlığına seçilen Öznur Şen’i tebrik eden ve kendisine sonuna kadar güvendiklerini ifade eden Başer, “İlçe kadın kollarına seçilen yönetim kurulu üyeleri ile uyumlu ve yoğun bir çalışma ortaya koyacağımıza inancımız tamdır. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin ifade ettiği oy oranı bakımından Türkiye ortalamasının üstünde yer almak için ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımız ile hep beraber elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Öznur Şen hanımın bilgisine ve tecrübesine güveniyoruz. Merkezefendi’de her şey daha güzel olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı