REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’ın yeri garanti

Başkan Zolan’ın yeri garanti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 25 belediye başkanı ile yollarına devam edeceklerini açıkladı, tüm gözler bu illere çevrildi. Bu şehirlerin arasında Denizli’nin de olduğu Özhaseki’nin ardınan yapılan temayül yoklamasının olmayacağı illerin açıklanmasıyla kesinleşti. Denizli’de Başkan Osman Zolan’ın yeri garanti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2018 Cuma, 16:37

Yerel seçimler yaklaşırken Denizli’de partilerin büyükşehir adayları merakla bekleniyor. Diğer ilçelerde aday adayları ortaya çıkarken, büyükşehir için siyasi partiler şimdilik sessizliğini koruyor.

Ancak, AK Parti kanadında bugün sürpriz gelişmeler yaşandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, 25 şehirde mevcut belediye başkanları ile yollarına devam edeceklerini açıklaması, Denizli’de heyecana neden oldu.

Ankara kulisleri bu haberlerle çalkalanırken, saatler sonra yapılan ikinci açıklama bir nevi söz konusu 25 şehrin açıklanması olarak yorumlandı.

AK Parti’nin yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday belirleme kriterlerinden biri olarak kullanılan temayül yoklamasının 25 şehirde yapılmayacağı açıklandı.

Aralarında Denizli’nin de olduğu 25 ilin açıklanması, AK Parti’nin bu illerdeki belediye başkanlarını yeniden aday göstereceği şeklinde yorumlandı.

Yorumlar

Mustafa Sabuncuoglu   -  Bağlantı 17 Kasım 2018, 09:52

Osman Zolan ile devam en doğru karar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı