REKLAMI GEÇ

Binali Yıldırım konuştu AK Partililer uyudu

Binali Yıldırım konuştu AK Partililer uyudu

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olmasının ardından ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Ramazan rehaveti, başkanlık sistemi ağırlıklı heyecansız konuşması neredeyse tüm salonu uyuttu. Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu dahil bir çok partili uykuya yenik düştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 14:57

AKP grubunda Başbakan olduktan sonra ikinci defa konuşan Yıldırım vasat bir konuşma yaptı. Ramazan rehaveti ve Başbakan Yıldırım’ın büyük bölümünü başkanlık sistemi tartışmalarına ayırdığı ‘heyecansız konuşması’ salonda bulunan dinleyicileri ve vekilleri uyuttu. AK Parti’nin eski bakanlarından Sema Ramazanoğlu ve Güldal Akşit de uykuya yenik düştü.

Erdoğan ve Davutoğlu’nun grup konuşmalarıyla kıyaslandığında dinleyicilerinde aşırı tezahürat yapmamaları dikkat çekti. Dinleyicilerin sürekli tezehürat yaptıklarında ise Başbakan Yıldırım’ın konuşmakta zorlandığı gözlendi. 

Yaklaşık 45 dakika kürsüde kalan Binali Yıldırım terörle mücadeleden, başkanlık sistemi tartışmalarına kadar birçok konuya değindi. Ancak, ne yaptıysa salonda bulunanların uykusunu açamadı.

denizli-basbakan-yildirim-konusurken-ramazanoglu-dahil-herkes-uyudu-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı