REKLAMI GEÇ

Bir değerlendirme de Tin’den geldi

Bir değerlendirme de Tin’den geldi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, son dönemde ekonomide yaşanan gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tin; “Küresel saldırıların panzehiri yerli ve milli üretim ile büyümedir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2018 Pazartesi, 14:55

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, son dönemde ekonomide yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Türkiye’nin tarihinin en ağır saldırılarından birisine daha maruz bırakılmak istendiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Ekonomimize yapılan saldırı karşısında milletimiz ve devletimiz kenetlendi. Bunun neticesinde de iki ay gibi kısa bir sürede durumu kontrol altına alarak ekonomimizi ayakta tuttuk” dedi.

Yaptığı açıklamada sorunların üstesinden birlik ruhu ile gelindiğine değinen Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye, son birkaç aylık süreç içinde tarihin en ağır ekonomik saldırılarından birisiyle daha karşı karşıya kaldı. İzahı ekonomik ifadelerle mümkün olmayan ancak ekonomi üzerinden yapılan siyasi saldırı karşısında dirençli davranarak yaklaşık iki ay gibi kısa bir süre içinde büyük ölçüde durumu kontrol altına almayı başardık. Döviz kurunda yaşanan hızlı yükselişin piyasalarda büyük bir sarsıntıya sebep olması beklenirken durumun süratle normal seyrine çekilmesi Türkiye’nin karşılaştığı sorunları çözme yetisinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu yaşanan gelişmelerin ekonomik sebepler ve dengelerle izah edilebilir bir durum olmadığı çok açık ve nettir. Ancak bir gerçek var ki, o da şudur; küresel saldırıların panzehiri yerli ve milli üretim ile büyümedir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı