REKLAMI GEÇ

Çameli AK Parti seçim startı verdi

Çameli AK Parti seçim startı verdi

Çameli AK Parti İlçe Başkanlığı, 2018 yılının ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2019 seçimlerinin startı verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2018 Çarşamba, 14:26

AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı, 2018’in ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2017 yılı değerlendirildi, 2019 seçimlerim için start verildi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Ana Kademe ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Saçkın Genç’in de katıldığı Danışma Meclisi Toplantısı’nda, 2017 yılı içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

“2019 YEREL VE GENEL SEÇİMLERİNE HAZIRIZ”
AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz, “AK Parti olarak 2017 yılını değerlendirdiğimiz bu toplantıya katılan herkese teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimimize çalışmalarımızı değerlendirdik. Ayrıca 2019 seçimlerine biz şimdiden start verdik. Birliğimiz için, istikrar için bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu istişare ettik’’ dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, belediye tarafından yapılan hizmetleri anlattı. Girilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmadıklarını ifade eden Arslan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Çameli merkez ve kırsal mahallelerde aralıksız bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

2017 yılı programında hiçbir aksaklık olmadığını, hedeflerinin hepsine hemen hemen ulaştıklarını belirten Başkan Arslan, 2018 yılı planlamaların yapılarak çalışmalara bir önce başlanacağı söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı