REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28. kez geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28. kez geliyor

Denizli’yi en çok ziyaret eden siyasi lider olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 28. ziyaretini gerçekleştiriyor. Başbakanlığı döneminde farklı nedenlerle 23 kez Denizli’ye gelen Erdoğan, cumhurbaşkanı olduktan sonra da 4 kez kente geldi. Denizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 28. kez ağırlamaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2018 Cumartesi, 11:09

Denizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 28. kez ağırlamaya hazırlanıyor. Kenti en çok ziyaret eden siyasi lider olan Erdoğan, Başbakanlığı döneminde 23 kez geldiği Denizli’yi, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından da 4 kez ziyaret etti.

BUGÜN 28. ZİYARET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6. Olağan İl Kongresi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan’ın düğününe katılmak üzere kente gelecek ve 28. ziyaretini gerçekleştirecek.

HELİKOPTER İLE GELECEK
Denizli programı öncesi AK Parti Aydın İl Kongresi’ne katılacak olan Erdoğan, buradan helikopter ile gelecek. Ak Vadi Futbol Sahası’na inecek olan Erdoğan, önce burada düzenlenecek olan mitingde halka seslenecek, ardından da partisinin kongresine katılacak.

Denizli Valiliği’ni  ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan’ın nikahına şahitlik ettikten sonra da helikopter ile Çardak’a geçecek, buradan da uçakla Ankara’ya dönecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı