REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli ziyaretinde 4.250 polis koruyacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli ziyaretinde 4.250 polis koruyacak

Toplu açılış töreni ve Nihat Zeybekci’nin oğlunun nikahı için yarın saat 14.00 sıralarında Denizli’de olması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kente gelişi öncesi güvenlik üst seviyede. Gün boyunca Denizli caddelerinde 4.250 polisin görev yapacağı bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2018 Cuma, 12:45

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci’nin nikahına katılmak ve kamu yatırımlarını hizmete açmak üzere yarın (15 Aralık Cumartesi) saat 14.00 sıralarında Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve konukların güvenliğini 4.250 polis sağlayacak.

TAKVİYE ALINDI
Erdoğan’ın Denizli ziyaretini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmesi için sokaklarda 4.250 polis görevlendirilecek. Denizli’de bu sayıda polisin bulunmaması nedeniyle 15 ayrı ilden takviye ekipler istendi.

UZMAN EKİPLER DE GELECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’de güvenliğini sağlayacak polisler arasında uzman ekipler de yer alacak. Özel Harekat polisleri çevre güvenliğini sağlayacak, uzman ekipler de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programlarının bulunduğu alanlarda kuş uçurmayacak.

GEÇİŞ GÜZERGAHLARI KONTROL ALTINDA TUTULACAK
Erdoğan’ın Denizli ziyareti sırasında kullanacağı güzergahta da trafik ekipleri ağırlıklı olmak üzere güvenlik önlemleri artırılacak. Neredeyse her köşede bir polis yer alacak, sorunsuz geçiş sağlayacak.

DELİKLİÇINAR MEYDANI’NDA ÖZEL ÖNLEM
Polis, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplu açılış yapacağı ve halka sesleneceği 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda da kuş uçurmayacak. Özel Harekat Polisleri ve keskin nişancılar çevre güvenliğini sağlayacak, özel ekipler Erdoğan gelmeden önce alanın tamamını titizlikle tarayacak.

GÜNLER ÖNCESİNDEN HAZIRLIK
Polis, Erdoğan’ın gelişine ilişkin günler öncesinden hazırlık yapmaya başladı. Polis, Çınar meydanı çevresinde bulunan tüm işyerlerini ve ikametleri taradı, bölgede yaşayanların profilini çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı